AKTUELNO

Žiri je imao samo reči hvale za njih.

Naredni par koji je nastupio na velelepnoj sceni "Zadrugovizije" bili su Nina Babić i Mensur Ajdarpašić. Njih dvoje rešili su da imitiraju Teodoru Džehverović i Slobodana Veljkovića Cobija i njihov duet "Rari".

Foto: TV Pink Printscreen

Mensi i Nina potrudili su se da izgledaju što vernije i da publici ovu imitaciju prenesu tako kao da su zapravo Teodora i Cobi na sceni. Oni su tom prilikom imali i rekvizite u vidu stolica, suncobrana i guma za plivanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov nastup pogledajte u nastavku.

Nakon nastupa, usledili su i komentari žirija.

Koja hemija na sceni. Ja ne znam zašto se vas dvoje niste spojili. Mina i Mlađo, izvinite. Nina, blistaš, sređuj se malo više. Mensure, ja ne znam šta da kažem, a da me narod ne osudi. Ti si meni i mojim drugaricama jedan od mojih favorita, tako da malo manje agresije - rekla im je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem, pet minuta pre nego što smo trebali da izađemo, slošilo mi se - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa se nije videlo na sceni. Toliko si bila dobra - poručila je Ljupka Stević.
Da li te je Mlađa nešto iznervirao? - uputio je Gastoz ovo pitanje Nini.
S obzirom na to da sam ja Teodora večeras, nemoj da mi diraš Anđela - rekla je Nina, Gastozu.

Foto: TV Pink Printscreen

Legla vam je pesma top. Slušao sam crnogorskog Cobija Hu Si. Lepo vam je leglo. TI si Nina bila super, a od tebe Mensure nisam očekivao da će da bude ovako dobro. Ti si me baš oduševio i baš ste bili u ritmu - govorio je Gastoz.
Devojka odlično igra. Ti si odlično repovao Mensure. Devojka je donela 80 posto nastupa i to je meni utisak večeri. Potrudili ste se - rekla je Maja Nikolić.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'