AKTUELNO

Sve pamti!

"Što lepo kao čovek ne priznaš da si ljubomoraš, nego sve izokola prigovaraš Tari?" - bilo je pitanje za Mateju Matijevića tokom ove noći kada učesnici rijaliti programa "Zadruga" odgovaraju na pitanja gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne idem izokola... Sve ono što je meni zamerala, kasnije to radi. Kaže da sam ja ljubomoran iz inata... Ja sam samo to njoj zamerao, zašto ponavlja i radi neke postupke koje je meni zamerala. Generalno, nemam tu izraženu ljubomoru, ali naravno da imam neke stvari koje mi smetaju. To je normalno kada nekog voliš - rekao je Mateja.
Kakav je to zdrav odnos ako je tu inat? Ti si sinoć rekao da nemaš emocije prema meni - dobacila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam emocije, ne mogu da se ugase preko noći, ali ja sam najbitniji sebi - rekao je Mateja.
Mateja je, poslednja situacija koja je bila, Marko Miljković što sam njega pitala kako izgledam napolju... Mene je pogodilo što mi je Đekson rekao na Zadrugoviziji da sam iritantna, pa me zanimalo. Ti si hteo da "j" tu Ivu i bila ti je ispod jorgana. Ivu i Marka ne možeš da porediš. Ova devojka ti se sviđala, a Marko meni nije. I Mionu ti zameram. Zamerio si mi Janjuša što sam ga grlila pre tri, četiri meseca... Rekao si da forsiram svoj odnos sa Karićem... - nastavila je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'