AKTUELNO

I dalje ne može da veruje da mu Čolak nije dao veliki budžet.

Voditelj Milan Milošević ušao je i ovog ponedeljka u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na samom startu Milan je poželeo svima koji slave srećno Badnje veče i Božić, a zatim poželeo dobrodošlicu i Tari Simov, koja se danas vratila iz bolnice nakon operacije slepog creva. Nakon toga je pokrenuo prvu temu, raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka.

Bane je danas dao najmanji budžet Mlađanu Jovanoviću, jer se družio sa Vladimirom Tomovićem. Milana je zanimalo da li je zbog toga dao srednji budžet i Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Mlađu poznajem od ranije, napomenuo sam da neko ne može da očekuje da je sa mnom dobar prijatelj, a da je najbolji prijatelj sa nekim sa kim ja nisam u dobrim odnosima. Nije to istina da sam dao Zoli zbog toga. Postoji snimak incidenta sa Vladimirom Tomovićem, on je mene ošamario, ja njega nisam udario. Tačno je (da ne voli Tomovića i zbog Ivane Krunić) - rekao je Bane.
Mnogo sam se osetio poniženo, nikad ne bih pomislio da bih njemu dao mali budžet. Mi smo bili nerazdvojni. Nema te sile, kad su ljudi govorili za njega da je najveći psihopata, govorili su mi da ne provodim vreme sa njim, ja sam uvek bio uz njega. Istina je da nismo bliski kao prošle godine, ali sam i ove sezone bio uz njega. Nije mi jasno, ne znam zbog čega. Nisam ni razmišljao da li ima veze sa Tomovićem. Baš sam razmišljao danas, šta bi Jasmina njegova rekla za to. On sam tako gleda na to, ko kome da najveći budžet, on tu osobu poštuje. Ako ja nisam među tim zadrugarima... - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam neko veliko obrazloženje dobio danas, što se tiče Baneta, uvek sam govorio iskreno. Kad je u vezi, on ne postoji za druge ljude. Ne provodi vreme sa njima. Prvo je bio sa Erminom, pa sa Ivanom Krunić. I kad je bio u lošim odnosima sa Vladimirom, nisam se mešao u to. Iskreno, da sam vođa, isto bih mu možda dao srednji budžet. U prvoj sezoni smo se baš družili. Po ceo dan je sa Ivanom, ne vidim kada možemo da sednemo, da pričamo... - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Lazar Čolić Zola

#Marko Janjušević Janjuš

'