AKTUELNO

Marko je priznao svoju grešku, pa otišao od nje.

Nakon emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša i to zbog zadrugarove izjave da nije zaljubljen u nju, a da postoji mogućnost da ona gaji emocije prema njemu.

Šopićevoj su zametale ove reči, te je očitala Janjušu lekciju i time dovela njihovo prijateljstvo u krizu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ostavio prostora. Tvoja rečenica je glasila: "Ja ni u koga nisam zaljubljen, ja volim svoju ženu", pa ne kaže se to tako. Meni su govorili da si ti zaljubljen u mene, a ja znam da to nije tačno - vikala je Ivana.
Ja sam najpre rekao da si možda zaljubljena, pa da nisi - pričao je Janjuš.
Ti znaš da se mi sprdamo, a ti njih hraniš. Znaš ko mi se sviđa i ti tako pričaš. Mislim da nije u redu da ostavljaš prostora. Ti treba da kažeš da smo se zbližili i da sam ti ja dobra prijateljica - odbrusila je Šopićeva Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da nisam sigurno zaljubljen u tebe, a da za tebe nisam siguran. Ne moraš da me izbacuješ iz sobe - govorio je nervozno Janjuš.
Što me kaljaš, a ne kaljaš sebe? Ja ne kažem da mi ne treba da se družimo, već da nisi trebao tako da se postaviš. Da li misliš da je u redu da kažeš da ti nisi zaljubljen u mene, a da sam ja možda zaljubljena u tebe - besnela je Ivana.
Nije u redu - rekao je kratko Janjuš i napustio hotel.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

'