AKTUELNO

Da li Lunin pas Loli dobija društvo?

Pobednica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković uživaju na zasluženom odmoru u Egiptu. Fanovi redovno prate dešavanja sa njihovog letovanja na njihovim profilima na društvenim mrežama, a par svakog dana zaintrigira širu javnost svojim objavama.

Đoganijeva i Miljković imali su danas neobično iskustvo u pustinji jer su se prvo vozili bagijima, a zatim i zajahali kamile. Portal Pink.rs došao je u posed fotografija koje pokazuju koliko njih dvoje zapravo uživaju u Egiptu.

Pročitajte: VLADA VUKSANOVIĆ VERIO ZGODNU LATINOAMERIKANKU! Godinama je važio za velikog zavodnika, a sada je maneken odlučio da stane na ludi kamen! (FOTO)

Foto: Pink.rs.

Kada su odlučili da naprave predah u svojoj današnjoj avanturi, Luna i Marko su pronašli kornjaču i odlučili da se slikaju sa njom. Koliko su uživali u društvu ove životinje, govore i njihove face na slikama.

Foto: Pink.rs.

Podsetimo, Đoganijeva već ima kućnog ljubimca psa Loli, kog zove "mali životić", a da li će se sa odmora vratiti i sa kornjačom, s obzirom na to koliko je uživala u njenom društvu, ostaje nam da vidimo.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'