AKTUELNO

Televizija Pink je tokom subote bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, dok je u petak i nedelju bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije bila gledanija u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, među gledaocima iz prestonice starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

TELEVIZIJA PINK JOŠ JEDNOM JE OBORILA SVE REKORDE GLEDANOSTI!!!

Spektakularno otvaranje najmoćnijeg i produkcijski najzahtevnijeg projekta „ELITA 8“ i useljenje pedest i devet intrigantnih učesnika u Belu kuću je u subotu i nedelju netremice pratio ceo region.

Kada je reč o gledanosti tokom ceremonije otvaranja „ELITE 8“, ali i tokom ubacivanja u nedelju, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. U ovoj neverovatnoj noći, u periodu merenja gledanosti od 21 čas do 2 časa ujutru, uz televiziju Pink i „ELITU“ bilo je skoro 1.300.000 gledalaca u Srbiji – čime je početak “ELITE 8” bio ubedljivo najgledanija emisija u danu na svim televizijama.

Foto: Pink.rs

Sa čak 24 odsto udela u gledanosti, otvaranje najvećeg televizijskog projekta „ELITA 8“ je u periodu od 21 čas do 2 časa ujutru bilo više nego duplo gledanije od Javnog servisa Srbije i gledanije od svih preostalih komercijalnih emitera zajedno. U periodu od 2 ujutru do kraja ceremonije otvaranja, uz televiziju Pink bilo je 33 odsto televizijskog auditorijuma. Osim u totalu, televizija Pink je tokom spektakularne ceremonije otvaranja „ELITE 8“ bila višestruko gledanija od svih televizija i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, među gledaocima iz prestonice starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. U skoro svakoj od ovih grupa gledalaca ponaosob, televizija Pink bila je više nego duplo gledanija od Javnog servisa Srbije, ali i višestruko gledanija od svih preostalih komercijalnih televizija zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuna dominacija vidi se i u kategoriji ženske publike – početak „ELITE 8“ sinoć je u periodu od 21 čas do 2 časa ujutru pratilo neverovatnih 31 odsto žena. To znači da je televizija Pink u kategoriji ženske publike bila gledanija nego svi preostali emiteri zajedno. U periodu merenja gledanosti od 2 ujutru do kraja ceremonije otvaranje, uz televiziju Pink bilo je 43 odsto ženske publike!

Ubacivanje još 8 takmičara u “ELITU 8” u nedelju je sa blizu 1.100.000 gledalaca bilo 2. najgledanija emisija u danu na svim televizijama. Emisiju “ELITA 8 – UBACIVANJE” pratilo je 22 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 27 odsto ženskog auditorijuma

Milionski auditorijum pratio je Pinkov zabavni program:

Ekskluzivno – 15 odsto ženskog auditorijuma

Najgledanija emisija o poznatima Premijera: Vikend specijal – blizu 1.000.000 gledalaca

Televizija Pink bila je apsolutni lider i u informativnom programu:

Foto: TV Pink Printscreen

Nacionalni dnevnik je tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera

Slede ga Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Novo vikend jutro je sa 15 odsto ženskog audotorijuma i skoro 800.000 gledalaca bilo ubedljivo najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na graničnom prelazu Karakaj – 14 odsto televizijskog auditorijuma

Foto: TV Pink Printscreen

Razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima Podrinja – 14 odsto televizijskog auditorijuma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi Dom zdravlja u Loznici – 20 odsto televizijskog auditorijuma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi Dom zdravlja u Krupnju – 16 odsto televizijskog auditorijuma

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti crkvi Uspenja presvete Bogorodice u Krupnju – 16 odsto televizijskog auditorijuma

Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića - 15 odsto televizijskog auditorijuma

Televizija Pink bila je dominantna kada je reč o serijskom programu:

Odlične rezultate gledanosti ostvarile su serije Oteta, Fatalna ljubav, Osveta i Tri sestre

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor: Snežana Milovanov