AKTUELNO

Hara Joanidis (57), poznata frizerka iz Patrasa, preminula je posle rutinske operacije, što je njenu porodicu ostavilo u šoku jer ih je doktor uveravao da će biti "sve u najboljem redu".

Hara je pronašla dobrog plastičnog hirurga i otišla na liposukciju u Atinu. Inače, ovaj zahvat je rutinska operacija koja najčešće prolazi bez ikakvih komplikacija. Nažalost, to nije bio Harin slučaj.

"On joj je predstavio sve kao bezbolnu operaciju, uradio je to u podne u ponedeljak, a Hara se posle dva sata vratila kući. Međutim, nije imala preoperativnu i postoperativnu kontorlu", objašnjava njen muž Hristos.

Kaže da je sa ženom poslednji put razgovarao posle operacije.

Kako njena ćerka Eleni kaže, majka je nakon samo nekoliko sati počela da oseća mučninu i bolove. Onda se javio bol u nogama, da bi kasnije došlo do vrtoglavice i jake glavobolje.

"Pokušala sam da pozovem doktora, ali nisam uspela da ga dobijem. Zajedno smo išle u Glifadu, kako sam shvatila, ona nije imala preoperativno testiranje i odmah je započeta procedura. Operaciju je imala oko 12 časova tog dana", rekla je ćerka.

Zajedno su otišle u bolnicu gde su joj uradili analize, ali su rezultati bili uredni i poslali su ih kući. Međutim, Hara se na vratima u liftu bukvalno onesvestila na ćerku.

"Onda sam je odvela u privatnu klinku gde je operisana, ali su nas i tamo poslali kući. Međutim, kod kuće joj je bilo baš loše, počela je da se žali na bolove u stomaku. Sanitetom su nas prevezli u bolnicu, tamo su je intubirali, ali je izdahnula ubrzo", objasnila je ćerka Eleni.

Nesrećna žena je izdahnula u trećoj bolnici pošto su je u prve dve vratili kući. Njeni najbliži su ovu tragičnu vest veoma teško primili.

Za Haru svi kažu da je bila najomiljenija u društvu i među klijentima, veoma društvena i strastvena osoba. Muž je vodio drugi posao, bio je profesionalac i isto veoma uvažena osoba u društvu.