AKTUELNO

On je u pet ujutru provalio u glumičinu kuću u kojoj je ona bila sa svojim četvorogodišnjim sinom.

Džošua Korbet je 2014. godine provalio u kuću Sandre Bulok. Glumica se tada sakrila u orman i pozvala policiju.

Korbet je provalio u dom Sandre Bulok u pet ujutru dok je ona spavala. U sobi pored njene spavao je njen četvorogodišnji sin Luis, a provalnik je ušao u njenu sobu. Provalnik joj je kucao na vrata spavaće sobe, a ona se sakrila u orman odakle je pozvala policiju. Na sreću,  policija je brzo došla i odmah uhapsila provalnika.

Foto: Fonet

Džošua Korbet je nakon suđenja dobio pet godina uslovne kazne i upućen je na obavezno psihijatrijsko lečenje. Dok je bio u pritvoru, policija je primetila da sa sobom nosi beležnicu u kojoj je zapisivao šta će sve uraditi Bulokovoj jednom kad provali u njenu kuću. U beležnici je u nekoliko navrata detaljno opisano silovanje koje je planirao. Policija je mogla iz njegovih spisa da sazna je danima pratio glumicu i znao je svaki njen korak.

Foto: Wikipedia

Sandra je pre mesec dana zatražila zabranu pristupa Korbetu, otkako je pronađena njegova beležnica s planovima. Korbet je već bio osuđivan za provale i uhođenja, a policija je kod njega pronašla arsenal oružja. Snimak Sandrinog poziva policiji procurela je u javnost prije dve godine.

Pročitajte još: Voditelj se nakon nesreće OGLASIO IZ BOLNICE (VIDEO)

Pink.rs

#Sandra Bulok

#glumica

#provalnik

'