AKTUELNO

Žiri se naježio zbog Zoričinih vokalnih sposobnosti.

Na večerašnjem mužičkom takmičenju, "Zadrugovizija",  za koje su prethodnih par dana zadrugari vežbali svoje koreografije i trudili se da budu što bolji za večerašnji nastup, treći po redu dobili su čast da nastupaju Zorica Marković, Rada Vasić, Snežana Ilić I Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se predstavile sa pesmom "Volela me jedna Vranjanka" Siniše Stošića. Rada i Sneža su bile uhvavnom za igrački deo nastupa a Zorica je bila ta koja je sve oduševila svojim vokalnim sposobnostima. Šansu da pusti svoj glas dobio je i Marko koji je danas iznenadio zadrugare kada su otkrili da on lepo peva. Za mikrofonom se oprobala i Rada koja je svojom interpretacijom zasmejala žiri.

Ove tri dame i mladi maneken izazvali su veoma lepe reakcije publike, učesnika, ali i žirija koji ih je ovako prokomentarisao:

Foto: TvPink Printscreen

Rada je pokidala i ti večeras možeš da pobediš samo zahvaljujući njoj - rekla je Zorica Brunclik, pa je otkrila da su do nje došle glasine da je ona omiljena pevačica Radinog muža Radeta, zbog čega je Vasićeva bila ljubomorna.

Foto: TvPink Printscreen

Zoricu mnogo volim i mislim da nemam pravo da komentarišem ženu sa takvim glasom. Naježila sam se dok je pevala - ocenila je Katarina Grujić.

PROČITAJTE JOŠ:GOGA SEKULIĆ POKAZALA BEBU: Pevačica emotivnom fotografijom raznežila internet! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Rada Vasić

#Snežana Ilić

#Zadrugovizija

#Zorica Marković

'