AKTUELNO

Pokret Slobodna Srpska, oštro je reagovalo na napade medija "Slobodna Bosna," optužujući ih da svojim radom destabilizuju region i šire netrpeljivost prema Srbiji i njenom lideru, Aleksandru Vučiću.

- Znamo mi da vas boli što vam Komšić i/li Bećirović ne grade puteve i ne otvaraju fabrike, ali se zahvalite Vučiću na račun čijeg imena ste postigli da iko čuje za vas - stoji u saopštenju Slobodne Srpske.

Udruženje ističe da je Vučić svojim radom postigao značajne rezultate ne samo u Srbiji, već i u celom regionu, što je, prema njihovim rečima, očigledno trn u oku pojedinim medijima u BiH.

U saopštenju se dalje navodi da Srbija, predvođena Vučićem, nezaustavljivo napreduje, dok drugi u regionu ostaju u senci neuspeha i političke nestabilnosti.

- Priznajte, nije teško reći da je neko uspešniji u nečemu, a Srbija na čelu sa Vučićem zaiste jeste, i to ne samo od Bosne i Hercegovine, već i svih zemalja regiona - poručuju iz Slobodne Srpske, dodajući da je i Hrvatska priznala Vučića kao neprikosnovenog lidera u regionu.

Udruženje je posebno kritikovalo Slobodnu Bosnu zbog, kako navode, podrške ekstremističkim i destabilizujućim snagama koje žele da oslabe Srbiju.

- Promovišete teroriste koji bi da oslabe Srbiju, huškate na proteste i podržavate nerede, zajedno sa Kurtijem i njegovim nesrećnicima - stoji u saopštenju.

Na kraju, "Pokret Slobodna Srpska" je pozvao lidere u Bosni i Hercegovini da se ugledaju na Vučića i Srbiju, da rade više i prestanu sa širenjem mržnje.

- Znajte samo jedno - iza Aleksandra Vučića stoji dva ipo miliona nas koji smo glasali i uvek ćemo glasati za njega, a to je snaga koja je nepobediva. A vi i vaši lideri, ugledajte se malo na Srbiju i Vučića - radite više, ne mrzite, jer mržnja razara, a rad donosi napredak. Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - poručuju iz Pokreta Slobodna Srpska.