AKTUELNO

Ministarka privrede Adrijana Mesarović oštro je reagovala na društvenim mrežama nakon što je Boban Bogdanović, poznat kao miljenik Aljbina Kurtija, izneo zastrašujuće pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Na svom Instagram profilu, Mesarovićeva je osudila ovaj čin, nazivajući Bogdanovića „manijakalnim progoniteljem“ i „Kurtijevim poltronom“ koji se u samo dva dana usudio da pozove na građanski rat i iznese najstrašnije pretnje.

- Sakriveni iza društvenih mreža i Šolakovih medija, lažni ekolozi, a stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića. Najoštrije osuđujem poslednje u nizu, miljenika Aljbina Kurtija Bobana Bogdanovića, koji je danas okačio sliku predsednika Srbije na vešalima, i otvoreno priznao da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog! - napisala je Mesarovićeva.

Ministarka je istakla da je jasno da opozicija i njihovi pristalice beže od fer političke utakmice, krijući se iza stranih interesa koji žele da Srbiju vide na kolenima.

- Svima je jasno da oni beže od fer političke utakmice i kriju se iza stranaca koji žele da Srbiju vide na kolenima. A znaju da su u problemu jer se to neće desiti sve dok Vučić vodi Srbiju, pa ne biraju način da mu prete i napadaju ga - dodala je ona.

Mesarovićeva se zapitala gde je glas razuma u ovakvim situacijama i naglasila da su ovakvi činovi apsolutno neprihvatljivi u političkoj borbi. Na kraju svog obraćanja, izrazila je punu podršku predsedniku Vučiću i uverila da će, kao i uvek, Srbija pobediti.

- Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću! Na kraju će, kao i uvek, pobediti Srbija! - zaključila je ministarka.