AKTUELNO

Kad sledeći put Kurtijev lobista i Đilasov uposlenik Borko, nekada Borisav, pomisli da pametuje na temu legaliteta, legitimiteta i da deli lekcije i sopstveno mišljenje neka ne zaboravi da - građani Srbije nisu ni ludi, ni glupi, a ni kratkog pamćenja i da odlično znaju ko je sada Borko, bivši Borisav, rekla je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- To je onaj koji je zajedno sa ostalim članovima žute, lopovske bande trgovao našom južnom srpskom pokrajinom ulagujući se svim strancima koji su ih tada smestili u fotelje i doveli ih na vlast! Taj nije za Srbiju učinio ništa, a da to za posledicu nije imalo - stavljanje dodatnih tegova oko nogu sopstvenoj državi, otežavanje već teške pozicije i potpunu nezainteresovanost i nebrigu za težinu situacije u kojoj se nalazi naš narod na prostoru Kosova i Metohije! - rekla je Đurić.

Kako kaže, uvek je taj bio na čelu ekipe koja je nanosila štetu našim vitalnim, državnim i nacionalnim interesima, a danas pokušava da nam soli pamet po pitanjima koja su za njega - "misaone imenice."

- Jer, reč je o čoveku koji je glavni i odgovorni za postavljanje granice između Srba na Kosovu i Metohiji i Srba u Centralnoj Srbiji, kao i za užasavajuće sporazume sa Prištinom - lične karte, carinski pečat, priznavanje univerzitetskih diploma... Onome ko zna i razume šta znači "legalno i legitimno," ovakvi ništavni potezi nisu ni na kraju pameti, a Borko ih je, lično, sa ponosom povlačio! - kaže Đurić i dodaje:

- Baš tako on vidi i legalitet i legitimitet: naši interesi u zapećku, a u prvom planu interesi svih onih koji ga najviše plaćaju. Ali, ovo više nije takva Srbija. Danas, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, vodimo samostalnu, suverenu, nezavisnu politiku i sami odlučujemo o svojoj sudbini i budućnosti!

- E, zato su Borka, njegovog gazdu i ostale štetočine građani Srbije "promenili," još pre više od decenije i odlučni su u nastojanju da nam se takvi mufljuzi više nikada ne ponove! - ističe ona.

Autor: