AKTUELNO

"Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke sa žaljenjem konstatuje da je Dverjanima očigledno trebao Boško da se vrati ca Kopaonika i iz spa centra, da bi shvatili da je pandemija koronavirusa", navodi se u saopštenju SNS dostavljenom medijima.

- Još žalosnije je što im je trebalo sedam dana da shvate da treba da se stave na raspolaganje državi i građanima, umesto da se bave strančarenjem, političarenjem i sejanjem mržnje protiv svega što država, ili neki pojedinac, uradi u najboljem interesu Srbije i svih njenih građana - piše u saopštenju.

Kako se dodaje, fabrikovanje lažnih vesti i širenje panike zarad političkih poena, oličenje je lidera "Dveri".

- Fabrikovanje lažnih vesti i širenje panike zarad političkih poena, u momentu kada se borimo protiv virusa i kada su svi građani zabrinuti za svoje zdravlje je oličenje Boška Obradovića, i morbidna politika Đilasovog SzS-a.

Licemerno je današnje saopštenje pokreta Dveri, budući da je Boškov doprinos u borbi države za život svakog građanina bilo izazivanje panike lažnim vestima, čime su jasno pokazali da ne znaju za solidarnost i da jedino brinu o ličnom interesu i vlastitoj promociji, te da kao i do sada građane i njihove potrebe stavljaju po strani - zaključuje se u saopštenju.

#Boško Obradović

#koronavirus

'