AKTUELNO

Za razliku od predhodnih sezona, emisija neće biti dostupna na Youtube-u – “Paparazzo lov” ekskluzivno ćete ekskluzivno moći da gledate sredom u 22 časa na Pinku.

Nakon letnje pauze, omiljeni format rijaliti karaktera se i u novoj sezoni vraća na najgledaniju komercijalnu televiziju – 16. sezona „Paparazzo lova“ počinje u sredu 24. septembra u 22 časa.

Iz producentske kuće „Top Manifest“ stiže nova sezona „Paparazzo lova“. Novinari - istraživači prateživote poznatih ličnosti i ove godine i otkrivaju sve njihove skrivene tajne. Već u prvoj epizodi, gledaoci će videti nekoliko ekskluzivnih priča dugo čuvanih od javnosti. Predstavljena će biti i retrospektiva snimaka nastalih tokom leta na crnogorskom, hrvatskom i grčkom primorju. Emisija “Paparazzo lov” otrkiće gledaocima i nepoznate detalje o aktuelnim učesnicima rijalitija Elita. Voditeljka i ove sezone biće Ana Pendić Radoš. Za razliku od predhodnih sezona, emisija neće biti dostupna na Youtube-u –“Paparazzo lov” ekskluzivno ćete ekskluzivno moći da gledate sredom u 22 časa na Pinku.

“Paparazzo lov” je emisija zabavnog karaktera koja prati i snima poznate ličnosti sa domaće javne scene.Emisija se emituje na TV Pink od 2010. godina i jedna je od najgledanijih emisija.”Paparazzo lov” prikazuje video snimke i fotografije javnih ličnosti iz Srbije i regiona koje su uradili paparaci. Brojni ekskluzivni snimci iz porodičnog života poznatih ličnosti Balkana emitovani su upravo u emisiji “Paparazzo lov”. Ekipa jedne od najpopularnijih emisija na TV Pink, pratila je poznate u stopu, onda kada su najmanje očekivali, kada su im se najmanje nadali i kada su zaboravili da su im najpoznatiji paparaci u regionu za petama.

Nikad uzbudljivije sezone emisija gledaoce očekuje „Paparazzo lov“ – od 24. septembra sredom u 22 časa.

Foto: J.Simonović

Autor: S.Paunović