AKTUELNO

Glumac Rajan Renolds 23. oktobra puni 48 godina, a u tih nekoliko decenija stao je filmski ljubavni život

Gledajući glumca Rajana Renoldsa čini nam se kao da nema više do trideset godina i pa većinu je pravi šok kada sazna da ovaj mladoliki glumac puni 48 godina 23. oktobra.

Ono što nas zanima je poveliki spisak poznatih žena sa kojima je Rajan bio u vezi.

Za ovog glumca se priča da je pravi "papučar" od kako je upoznao i oženio glumicu Blejk Lajvli od koje je stariji 11 godina. Par ima četvoro dece, srećni su i zaljubljeni, a evo kako je sve počelo.

Rajan i Blejk su se prvi put upoznali na setu filma "Zeleni Fenjer" 2010. godine, u kojem su glumili glavne uloge. U to vreme, oboje su bili u vezama sa drugim ljudima, Rajan je bio u braku sa glumicom Skarlet Johanson, a Blejk je bila u vezi sa Penom Bedžlijem, njenim kolegom iz serije "Tračara".

Nakon završetka snimanja, njihovo prijateljstvo je ostalo snažno, ali se ništa romantično nije dogodilo između njih dvoje sve do kraja 2011. godine, kada su oboje bili slobodni.

Rajan i Blejk su prvi put izašli na sastanak, ali su oboje bili sa drugim ljudima. Kako Rajan kasnije opisuje, bilo je smešno jer je hemija između njega i Blejk bila očigledna, iako su bili na sastanku sa drugim ljudima.

Nedugo nakon toga, počeli su da se pojavljuju kao par.

Rajan i Blejk su se venčali 9. septembra 2012. godine na tajnoj ceremoniji u Južnoj Karolini. Njihovo venčanje je bilo intimno, sa samo nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice. Godinama kasnije, priznali su da su svoje venčanje držali u tajnosti kako bi izbegli medijsku pažnju i zadržali svoj privatni život dalje od očiju javnosti.

Foto: Printscreen YouTube

Ali pre Blejk, Rajan je izlazio sa mnogo žena....

Brak sa Skarlet Johanson

Skarlet i Rajan bili su u braku dve godine, a ispostavilo se da je razlaz usledio zbog nedostatka zrelosti u to vreme i, jednostavno, lošeg tajminga.

"Kad sam se prvi put udala, imala sam 23 godine. Nisam razumela brak. Previše sam ga romantizovala u svojoj glavi, čini mi se," pričala je Johansonova za Veniti fer.

Par se venčao 2008. godine, a razveo 2010. U vreme razvoda, oboje su rekli u izjavi za javnost:

"Nakon dugog i pažljivog promišljanja, odlučili smo da okončamo svoj brak. Ušli smo u vezu s ljubavlju, a s ljubavlju i ljubaznošću je napuštamo."

Skarlet je jednom za Kosmopoliten ispričala još jedan razlog razvoda od Rejnoldsa.

"Kada ste u vezi s drugim glumcem, to je veoma izazovno. Mora da bude velikog razumevanja kad je u pitanju vaše vreme i kako ga delite, posebno kad obe karijere idu uzlaznom putanjom. I kada je jedna osoba uspešnija od druge, i to je izazovno. Stvari dobiju takmičarski duh," rekla je glumica.

Ipak, čini se da su nakon razvoda uspeli da iskustvo iskoriste u dobru svrhu s novim partnerima.

Foto: Tanjug/Taylor Jewell

Iako nikada nisu potvrđene, kružile su glasine da su Rajan Rejnolds i Šarliz Teron imali kratku romantičnu vezu sredinom 2011. Navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i spekulisalo se da su se tajno zabavljali nekoliko meseci. Međutim, romansa o kojoj se pričalo nestala je čim je i počela, a izvori su tvrdili da njih dvoje nikada nisu postali ozbiljni, i da je to više bila ležerna veza nego bilo šta drugo.

Agnes Fišer

Tokom snimanja filma Sigurna kuća u Južnoj Africi, Rajan Rejnolds upoznao je nemačku manekenku Agnes Fišer na snimanju početkom 2011. Primećeni su kako zajedno provode vreme u Kejptaunu i pričalo se da su se kratko zabavljali. Međutim, činilo se da je njihova veza kratkog veka, jer je objavljeno da su otišli ​​svojim putem nakon što je film završen.

Sandra Bulok

Nakon što se Sandra Bulok razvela od Džesija Džejmsa, pričalo se da su ona i Rajan Rejnolds razvili osećanja jedno prema drugom 2011. Njih dvoje su se upoznali 2009. dok su zajedno glumili u filmu „Prodaja“ i navodno su postali bliski prijatelji. Uprkos glasinama o romantici, obe strane su negirale da su išta više od prijatelja, a činilo se da njihova veza nikada nije eskalirala dalje od toga.

Autor: Snežana Milovanov