AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. M. (37) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila u Srpskom šoru, kraju na periferiji Subotice, gde se nalazi veliki broj imanja i voćnjaka, a naselje je oivičeno i velim šumskim predelom.

Sumnja se da je sin preminulog, J.M. pre tri godine, nakon verbalnog sukoba, lopatom usmrtio svoga oca.

Po naredbi Višeg suda u Subotici, policija je izvršila pretres kuće i drugih prostorija J.M, gde je u pomoćnoj prostoriji pronađeno telo, za koje postoji sumnja da je njegov otac.

Neobično je da je ubijeni čovek poslednji put, pre tri godine podigao socijalnu pomoć, koju je primao, a taj podatak je sada pokrenuo preispitivanje slučaja i istragu. Smatralo se da je čovek nestao i do sada mu nije bilo traga. Osim svađe sa ocem, za sada nije poznat drugi motiv koji bi osumnjičenog sina naveo na tako surovo ubistvo lopatom, a komšije iz okolnih kuća u Srpskom šoru kažu, da se sećaju čoveka i da su ga dugo pominjali, nakon što je „nestao“, kako se pričalo.

Kako je policija saopštila večeras oko 21 sat, za J. M. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će on, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Autor: