AKTUELNO

Rešio da dotera liniju.

Pevač Nemanja Stevanović odlučio je da prve jesenje dane iskoriti kako bi dovelo svoje telo do željene faze. Tako je on objavio na društvenoj mreži Instagram fotografiju iz teretane i poručio pratiocima da je došlo vreme za vežbanje.

Foto: Instagram.com/nemanjastevanovic82

Nemanja se fotografisao u odrazu ogledala, a oko njega su sprave za vežbanje, kao i tegovi. Dok je pozirao u šortsu i u majici kratko je poručio:

Pa, da počnemo! - napisao je Nemanja koji je spreman za nove pobede.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Nemanja je svoj prvi nastup pred milionskim auditorijumom imao upravo na programu TV Pink pre više od 15 godina. U muzici je završio slučajno, a pre nego što je postao pevač bavio se farmaciom, ali ga to nije ispunjavalo. Njegovo učešće u rijaliti programu "Farma" i dalje se pamti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je sa tadašnjom devojkom i koleginicom Milenom Ćeranić učestvovao u rijalitiju "Farma", njihova veza bila je vrlo turbulentna, te su gledaoci često imali prilike da vide njihove svađe. Međutim, na imanje je tada ušla i Nemanjina bivša devojka, balerina Dragana Milošević, pa je nastao opšti haos. Na kraju je Nemanja oženio devojku koja je došla na njegov nastup, sa kojom je i dalje u braku i ima ćerku Mašu.

Autor: S. Kuvekalović

#Nemanja Stevanović