AKTUELNO

Zlatno je pravilo na svakom venčanju, da gošće ne smeju da zasene mladu, jer je to njen dan, kao i da ne treba da nose belo. Ovo ograničenje mnoge gošće stavlja u rebus, te se neretko dešava da budu nedeljama u problemu oko toga šta da obuku.

Ipak, što se majki mladenaca tiče, tu nema ograničenja. Stoga je jedna svekrva odlučila da kako ne bi zasenila mladu na venčanje dođe u bikiniju.

Svekrva došla u bikiniju/donjem vešu

Fotografije koje su objavljene nakon venčanja privukle su veliku pažnju javnosti, zbog čega su se svi zainteresovali zbog čega je to uradila. Paulina je to otkrila na konferenciji za medije.

Na venčanju Jin Džin i njenog partnera Aki Nive, mladoženjina majka, po imenu Paulina, otkrila je da je prvobitno planirala da obuče belu haljinu za venčanje.

Međutim, ćerka ju je zamolila da odustane od bele haljine kako ne bi zaklanjala mladu. Stoga je Paulina odlučila da obuče plavu mrežastu haljinu, ispod koje je obukla donji veš u istoj nijansi.

Mladenci su nakon svadbe, podelili video zapise sa velikog slavlja, a svu pažnju ukrala je upravo Paulina i njena gola haljina.

Mreže se usijale

Inserti sa svadbe, kao i footgrafija sa mladencima brzo je postala viralna na mrežama, a mnogi korisnici su osudili ovakav modni izbor majke, kao i to što mlada nije rekla ni reč zbog ovakvog poteza.

"To je tako neprikladno nositi donji veš na venčanju", rekao je jedan, dok je drugi napisao: "Odeća nije prikladna za venčanje, ne mogu da zamislim šta bi majka mlade rekla na ovo!"

"Ti nisi mlada i to uopšte nije elegantno", glasio je treći komentar.

"Naljutila bih se na mladinom mestu", rekao je jedan.

Drugi je napisao: "Zašto bi nosio bikini na venčanju? Nisi na plaži i majka si mladoženji."

Drugi nisu mogli a da se ne slože da je majka, ipak, izgledala sjajno.

"Ona ima 57 godina?“ jedan je napisao, dok je drugi dobacio: "Da imam ovakvo telo i ja bih se šepuirla".

Autor: Snežana Milovanov