AKTUELNO

Kristina Salaković optužila je na društvenim mrežama Danijela Daneta Biorca da ju je sa svojom majkom zlostavljao i trovao.

Najpoznatiji srpski gorštak Danijel Dane Biorac, zaljubljenik u Goliju, od svoje 15. godine živeo je potpuno sam na planini, a onda se njegov život promenio kada je, zahvaljući TV reportaži o njegovom neobičnom životu, upoznao sadašnju suprugu.

@povratak_na_selo

Dane Bijorac#zivotnaselu #povrataknaselo #priroda #prirodnelepotesrbije #fypシ #viral #dedovina #srbija

♬ original sound - povratak na selo

Međutim, u proteklih nekoliko dana, društvene mreže bruje o njegovom navodnom maltretiranju supruge, koja se takođe ovim povodom oglašavala na društvenoj mreži Instagram.

Ona je, uz svoju fotografiju na kojoj se vidi da je drastično smršala ispisala poduži tekst o maltretiranju koje je doživela od supruga i njegove majke.

Njene reči prenosimo u celosti:

Danijel Borac i Vesna Bijorac lažovi prevaranti i psihički nestabilni ljudi koji su mi silom u dogovoru ukrali dijete i oduzeli. Dijete dato Vesni Bijorac ženi psihicki nenormalnoj koja tuče vlastitog muža , vrišti, i vješa se za špagu u podrumu. Deru se na dijete ako dijete plače i vrište na njega. Lažovi, prevaranti, glumci i luđaci! On i njegova mati trovali me, završila sa teškim zapaljenjem crijeva u bolnici mjesec dana i jos se nisam oporavila!!!! - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram.

Ostaje da vidimo šta je od svega ovoga istina.

Autor: Dubravka Bošković