AKTUELNO

Magija je u Beogradu na vodi, najlepšem delu glavnog grada Srbije i tokom novogodišnjih praznika izgledaće nestvarno. Od ove zime Beograd će biti bogatiji za festival "Zimska bajka", koji u naš grad vraća praznični duh i donosi radost i čaroliju omiljenih novogodišnjih priča.

Čitav mesec bogatog programa za decu i odrasle podsetiće nas zašto su praznici najlepši deo godine!

Sutra, 15. decembra u Beogradu na vodi počinje manifestacija "Zimska bajka" koja je jedinstvena manifestacija

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk Žugić ispred Festivala "Zimska bajka" je rekao da će na više od tri hektara površine od 15. decembra do 15. januara ovaj deo Beograda biti u najlepšim bojama zimske, novogodišnje i božićne čarolije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sutra je svečano otvaranje i na svečanom otvaranju pokazaćemo ono što će se dešavati narednih mesec dana. Veliki Big bend sa sjajnim gostima, Jelena Tomašević, Tijana Bogićević, Jelena Gavrilović, Žarko Stepanović, Dušan Svilar, Dečiji hor Kolibri... To je hor bajka. Ovo je novi Festival uz jednu divnu i ponovljivu magiju kao u najvećim evropskim i svetskim prestonicama, i još nešto lepše - kazao je Žugić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovde je pet magičnih zona u okviru kojih će moći da se doživi toliko divna programska i gastronomska ponuda da ćemo svi uživati. Okupite porodicu, prijatelje, zaboravite malo na obaveze, dođite ovde i uživajte narednih mesec dana.

Žugić je rekao da će sutra biti svečano paljenje novogodišnjih lampica i pozvao je građane da dođu i da ispred novogodišnje jelke nešto požele i ostave, a da će im se želja sigurno ispuniti u narednoj godini.

Foto: TV Pink Printscreen

- Festival "Zimska bajka", zaista nestvarno, čarobno i bajkovito donosi nešto što do sada nismo doživeli u našem gradu. Sigurni smo da će narednih godina ovaj prostor i Festival "Zimska bajka" biti deo u najlepšem značenju kulturno-turističke ponude Beograda i Srbije - rekao je Žugić.

Inače, kako je najavio i Žugić, Savski park će biti podeljen u pet zona magičnih doživljava: "Jelka najlepših želja", "Magični lavirint", "Gastro spots", "Klizalište Ledeno carstvo", "Glavna bina" i "Wine & dine".

Foto: TV Pink Printscreen

"Zimska bajka" u Beograd na vodi donosi scenografiju poput onih iz omiljenih novogodišnjih filmova, fenomenalne muzičke programe, opojne ukuse i mirise naših najboljih kuhinja, najtopliji kutak grada i jelku najlepših želja, sa Deda Mrazom koji samo zbog ovoga stiže u Beograd!

Foto: TV Pink Printscreen

A za vreme "Zimske bajke" zajedno ćemo ispratiti "staru", dočekati "novu", proslaviti Božić i pravoslavnu Novu godinu, a za sve to vreme očekuje nas mnoštvo sadržaja koji će na najlepši način upotpuniti prazničnu čaroliju. Tokom magičnih trideset dana, pored veselog klizališta na otvorenom, na glavnoj bini nastupiće najbolji muzičari i DJ-evi,  igraće se omiljene predstave dečijih pozorišta, čitaće se novogodišnje bajke, a uz vrhunska vina i toplu rakiju, posetioci će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen