AKTUELNO

Da li ste primetili da poslodavci u oglasima za posao sve više zahtevaju neke specificne poslovne veštine i kvalifikacije za određene poslove?

Da li ste primetili da poslodavci u oglasima za posao sve više zahtevaju neke specificne poslovne veštine i kvalifikacije za određene poslove?

Znanje stranih jezika više nije prednost već obaveza koja vam može smanjiti šansu za zapošljenje, a da vas određene stroge kvalifikacije mogu koštati posla iz snova.

Prema anketama sprovedenim za predhodni period 2017. godine poslodavcima su mnogo više bili potrebni radnici koji raspolažu tehničko-tehnološkim znanjima, i to ne samo oni sa visokom stručnom spremom. Najveća potražnja postojala za onima koji se bave razvojem softvera, informacionim tehnologijama, zatim mašinski inžinjeri, rukovaoci mašina za obradu metala, ali i armirači, monteri, zavarivači. Ono što su poslodavci najčešće zahtevali od kandidata bilo je i znanje stranih jezika, kao i stručna usavršenost i adekvatna kvalifikacija za određene zahtevane poslove.

Foto: Promo

U želji da se što bolje pozicioniraju na tržištu rada potencijalni zaposleni, kao i oni koji su želeli dodatno usavršavanje birali su upravo Akademiju Oxford i bogatstvo njenih kurseva, kao i stručnost zaposlenog osoblja.

Akademija Oksford predstavlja jednu od najboljih škola u Srbiji koja je zbog svoje stručnosti i bogatstva ponuđenih kurseva definitivno na prvom mestu. Sve što možete poželeti da naučite ili se usavršite u nekoj oblasti možete sa sigurnošću pronaći upravo u Akademiji Oxford jer poseduju preko 700 raznih kurseva.

Akademija Oxford može se pohvaliti sa preko 35 standardizovanih kurseva stranih jezika u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (CEFRL), kao i kursem prevodilačke usluge sudskih tumača. Neki od najtraženijih savremenih zanimanja poput programiranja i grafičkog dizajna mogu se naučiti ili dodatno usavršiti na Oxford kursevima.

U okviru Akademije Oxford nalazi se i srednje škole poput Gimnazije, Medicinske škole, Ekonomske, Turističke, Mašinske, Ugostiteljske i Muzičke škole koje pored redovnog školovanja u svom programu imaju i vanredno školovanje koje je akreditovano od strane nadležnog ministarstva.

Jedan od bitnih pogodnosti koju Akademija Oxford nudi pored kurseva za fizička lica jesu i posebne pogodnosti za poslodavce i firme koji žele da svojim zaposlenima obezbede dodatno doškolovavanje i unapređivanje određenih znanja i sposobnosti.

Ne propusti šansu da dobiješ svoji posao iz snova samo zato što nemaš adekvatnu kavilfikafiju jer Akademija Oxford ti nudi savremeno školovanje i usavršavanje po pristupačnim cenama uz stručne nastavnike i akreditovane kurseve.

Više informacija na linku: https://www.akademijaoxford.com

#Akademija Oxford

'