AKTUELNO

Za dečaka, koji je rođen u petak i testiran na koronu, ni posle pet dana nije stigao rezultat, majka će biti u kućnoj izolaciji, a dečak kod rodbine.

Beba, koju je prošlog petka u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" rodila žena iz Valjeva zaražena korona virusom, biće puštena danas iz ove ustanove. Za ovog dečaka, starog svega pet dana, još nije stigao rezultat da li ima COVID 19 ili ne.

Pored bebe, kući će biti puštena i majka, ali će ona biti u kućnoj izolaciji.

- Beba i majka će biti razdvojeni s obzirom na to da je porodilji potvrđen korona virus. Majka će biti u kućnoj izolaciji, a beba će biti kod rodbine, koja će je i preuzeti iz porodilišta a koji žive blizu porodičnog doma ovog novorođenčeta - saznaje Telegraf.rs u ovom porodilištu.

Prema našim saznanjima, za ovog malenog dečaka, koji je odmah po rođenju testiran na korona virus, još nisu stigli rezultati, iako je od tada prošlo pet dana, tako da on ide kući bez njih.

Beba je sve vreme bila odvojena od majke i u GAK "Narodni front".

Inače, i majka i beba se osećaju dobro.

Ova porodilja iz Valjeva u petak, 27. marta je, kako je već objavljeno, rodila zdravog dečaka. Beba je bila teška 3.750 grama, dobila je ocenu 9 na 10.

Srećna mama nije morala zbog zaraze da porodi ranije. Ona je već bila u terminu za porođaj, te joj je u petak urađen carski rez.

#Beba

#koronavirus

#narodni front

'