AKTUELNO

Dugo se šuška da je u ratu sa članovima porodice Lazić, zbog čega je imala potrebu da jednom za svagda otkrije u kakvom su, zapravo, odnosu.

Jeziva saobraćajna nesreća Darka Lazića već danima unazad glavna je tema medija, a o svemu kroz šta prolazi otkako je pevač sleteo s puta u blizini rodnog Brestača večeras je u emisiji "Amidži šou" govorila još uvek njegova zakonita supruga Ana Sević.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je demantovala da je želela da brže-bolje naplati osiguranje posle nesreće, kao i da je imala nameru da stopira davanje krvi za Darka, ali i to da je Lazićevu verenicu Marinu Gagić izbacila iz bolnice.

- Ja ne mogu nikad nikome ništa da zabranim, zna se šta su propisi. Nju sam upoznala baš u bolnici, ranije se nismo upoznale. Vodila sam je svuda sa sobom, gde god sam mogla, ušla je sa mnom. Moje dete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima - otkrila je Ana u emisiji Ognjena Amidžića i prokomentarisala navode da su nju iz bolnice izbacili Darkovi roditelji, sa kojima navodno nije u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

- Danas je baš izašao jedan naslov, kako me je njegov otac izbacio iz bolnice. To su, prosto, notorne laži. Mi čak nismo imali nijednu razmiricu u životu, vezanu za bilo šta na ovom svetu. Niko od njih meni direktno nije nikada uputio nijednu ružnu reč. Mislim da ni tim ljudima nije stalo do toga da razmišljaju o bilo kome, osim o svom sinu - zaključila je Ana, koja je o Marini Gagić govorila u još jednom navratu.

Foto: Pink.rs

- Ona je mlada, slatka, i ja mu želim da sutra kad izađe iz bolnice bude najbolji suprug, otac i da nastavi svoj život - kaže Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'