AKTUELNO

Pevač je Staniju poljubio u obraz, pa je izbacio iz igre, što ona nikako nije očekivala.

Prvi takmičar koji je izašao na scenu je mladi pevač Ljubomir Perućica, a po osmesima poznatih dama, reklo bi se da je prvi utisak dobar. Ljuba se, kako pravila igre nalažu, u prvoj rundi predstavio damama nakon čega je crveni taster pritisnula Jelena Golubović.

Foto: Printscreen

- Ne sviđa mi se njegovo prezime. Zamisli, preziva se kao brana. Zamisli da ja sada moram da promenim moje prezime u Perućica - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen

Voditelj Andrija Milošević je zatim pitao devojke ko poznaje Perućicu privatno, a pevačica Marina Tadić je prokomentarisal:

- On je jedan divan momak, pre svega jedan džentlmen i veliki profesionalac u svom poslu. On je i veoma dobar kolega što je meni sasvim dovoljno. Ko zna šta može da se desi posle ovog šoua - rekla je Marina, a onda je Vesna Dedić dala svoje mišljenje o kandidatu.

Foto: Printscreen

On je jedan od najvaspitanijih, najlepših i najboljih mladih pevača - rekla je ona.

- On je moj zemljak i navijam za njega. Od mene neće sigurno dobiti srveno dugme - rekla je Ljupka.

Ljuba je pred početak druge runde na papiriću napisao ime devojke koja mu se najviše dopala, a onda je pušten video-snimak o njemu.

Foto: Printscreen

Imao sam problem sa devojkama koje ne pripadaju tom estradnom svetu. U početku svaka devojka kaže da to može da prihvati, ali kasnije se ispostavi da nije tako i uvek bude neka ljubomorna scena. Emotivan sam, zaplakao sam jesam, kao i svako drugi, iako to niko neće da prizna. Svašta sam priređivao devojkama, bilo je čak trenutaka kada sam iznajmljivao ceo kafić i zvao sve njene prijatelje - rekao je Ljuba, a nakon emitovanja ovog snimka crveni taster pritisnule su i: učesnica šou ''Izvedi me'' Sanja Rajković koja je poznata po britkom jeziku, kao i pevačica Zorana Pavić koja je Perućici zamerila to što nije došao u crvenim cipelama u kakvim se pojavio Andrija.

- Takav propust, ja sam u šoku. A drugo, njegova devojka me je zvala pre emisije i rekla mi je: ''Šta on ima da izvodi bilo koga, bar ti pritisni odmah crveno'' - rekla je Zorana, a Sanji se nije dopalo to što je Ljuba u videu priznao da je ljubomoran, pa se u studiju povela priča o ljubomori.

Foto: Printscreen

Stanija Dobrojević je priznala da je ona veoma posesivna u vezi.

- Ne dam ono što je moje. Svi moji momci su bili ljubomorni. Ljubav bez ljubomore je dosadna. Ako neko nije ljubomoran, ko zna da li mu je uopšte stalo do tebe - rekla je starleta i podržala Perućicu, a kada je Ljuba izjavio da ne bi voleo da bude s ljubornom devojkom devojke su negodovale.

Foto: Printscreen

U trećoj rundi, pevač treba da pokaže neki svoj talenat, a damama je najavio jedno malo iznenađenje. Naime, Perućica je odlučio da otpeva jednu žensku pesmu koju mnogo voli i koju peva na svojim nastupima. U pitanju je pesma Aleksandre Prijović, njegove bivše devojke ''Za nas kasno je''.

Nakon toga svoje crvene tastere pritisnule su i: Dušica Grabović, Katarina Živković, Anastasija Buđić, Milena Ćeranić, Maja Milošević.

Ja ne mogu uopšte da uđem u konkurenciju. Moja dobra drugarica je živela pored Perućice i Aleksandre dok su oni bili zajedno i svaku noć je slušala ono što nije trebalo. Nije mogla da spava od njih, a Ljuba je slagao da nije bezobrazan. Mojoj drugarici se on veoma sviđao baš zbog tih egzibicija koje je pravio u krevetu - otkrila je Dušica, a Ljuba se zacrveneo.

Foto: Printscreen

Pevačica Jadranka Barjaktarović je iskoristila priliku da pita Ljubu da li još pati za svojom bivšom devojkom Aleksandrom, a on joj je rekao da nije to u pitanju i da njenu pesmu peva jer je najinteresantnije kada on to radi, kao i da je na toj pesmi najviše para zaradio.

U poslednjoj rundi, Ljuba je morao da u igri ostavi samo dve dame, a on se odlučio za Staniju Dobrojevič i Mariju Lazić.

Foto: Printscreen

Došao je trenutak da Perućica postavi pitanje i donese krajnju odluku, a on je dame pitao da li bi bile spremne da dok on nastupa budu kod kuće sa njegovim roditeljima.

- Ja se sa roditeljima najbolje slažem, ja sam dobra snajka. Moje drugarice bi pratile tvoj nastup u tom slučaju - rekla je Marija.

Stanija se malo nećkala, ali je na kraju ipak odgovorila da bi i ona bila spremna na to.

Međutim, Ljuba je na kraju ipak odabrao Mariju, a Staniju je poljubio u obraz i pritisnuo joj crveno dugme.

Foto: Printscreen

Andrija je otkrio da je Ljuba na početku igre napisao Stanijino ime na papiriću.

Izabrao sam ipak Mariju jer je njen odgovor bio iskreniji i slađi - rekao je pevač dok se Stanija osmehivala.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Ljuba Perućica

#Marija Lazić

#Stanija Dobrojević

'