AKTUELNO

Neće joj oprostiti zbog izrečenog.

Pre nekoliko dana u Beloj kući je zavladao opšti haos između Mirka Gavrića i Zorice Marković. Njih dvoje su iznosili uvrede, psovke i mnogobrojne informacije,  iz privatnog života zbog kojih su oboje skrhani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gavrić je otkrio da je zbog pevačicinih reči njegova supruga izgubila dete, a zbog toga je čak i zaplakao. Tokom večeri njihova rasprava je bila tema kada su zadrugari odgovarali na pitanja novinara.

Kada si pričao sa Lunom i Miljanom, rekao si "Znao sam da će mi ovo uraditi" da li to znači da si znao da će ti ona nešto uraditi i na šta se to odnosilo - glasilo je jedno od pitanja novinara.
Mnogi ljudi su me upozorili na njen karakter i njenu narav. Međutim da se priča nastavila meni iza leđa. Što se tiče te cele priče, ja sam tu stavio tačku... Kroz vreme se pokazalo da ona sa ljudima reši konflikt oči u oči... Ne kajem se ničega što sam joj rekao, ali se kajem zbog načina na koji sam to rekao. Doživeo sam to na vrlo emotivan način. Sigurno je da su okolnosti bile drugačije, sve rešili bez tenzije - objasnio je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se ovo pitanje odnosilo i na Zoricu, ona je takođe dobila priliku da prokomentariše da li se ona kaje zbog reči koje je te burne večeri izgovorila.

Mislim da sam ni kriva ni družna nagrabusila u aferi gospodina Gavrića. Mirko Gavrić je izgovori laži što se tiče njegovog oca. Nek mu je laka zemlja Najžalije je što on priča o čoveku koji je preminuo. Rat još nije završen, ja ga neću završiti. U jako ružnom kontekstu mi je spomenuo sinove - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: David i Stanija PRIZNALI JAVNO DA SU PODRŽAVALI Kiju, ali se bivši fudbaler odmah ogradio, pa pohvalio Lunu! (VIDEO)

Šta su njih dvoje rekli o sukobu, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Mirko Gavrić

#Zorica Marković

'