AKTUELNO

Draginja je Kiju pljuvala na sva usta, Lunu isto, vređala ih je najstrašnije - otkriva Siniša Kulić.

Nakon što su pred milionskim auditorijumom majka Miljane Kulić, Marija i majka Slobodana Radanovića, Draginja ušle u verbalni sukob, za Pink.rs oglasio se i Siniša Kulić. Miljanin otac nije šteo na rečima kada je u pitanju Draginja, pa je o njoj izneo tvrdnje koje će šokirati Srbiju!

Kako Siniša tvrdi, Slobina majka je pred emisiju u kojoj je gostovala sa njegovom suprugom Marijom na sva ista pljuvala kako zakonitu snajku Kristinu Kiju Kockar, tako i Lunu Đogani.

Foto: YouTube screenshot

- Dok se moja žena šminkala za tu emisiju, Draginja je bila sva u hvalospevima o Miljani. Ona je tada Kiju pljuvala na sva usta, Lunu isto, vređala ih najstrašnije, a oni misle mi smo glupi. I kaže moja žena da joj je žao nje, da je napaćena žena. Ona je došla sa dva momka, jedan je Slobin drug, a drugi je Kijin I Slobin. Po izlasku, ta dva momka prilaze što su je dovezli, a Draginja neće ni da mi se javi, ljuta je na mene, uvređena. Ja ne znam čime sam ja nju uvredio toliko. Ona meni kaže: ''Ti si tvojoj ženi mnogo dozvolio, mnogo si je pustio''. Ja joj kažem: ''Vidi, gospođo, moja žena je došla da komentariše, nije došla da se skida i da šeta u kupaćem. Nego to što je pita novinarka ona će da odgovori sa svoje tačke gledišta, a nju izgleda pogađa istina za sve što je Marija rekla - rekao je Siniša Kulić za Pink.rs i dodao:

Foto: RTV Pink

- Mislio sam da je moja žena ispala malo bezobrazna, ali sam shvatio da je Draginja kvarna ko šupalj zub. Ona zna sve, nju boli što će Kija da pobedi. I onda se ona pita: ''Gde je moj Sloba u toj priči?''. Pričala je kako je Kija dovela advokata u sobu da Sloba potpiše razvod, ali on nije hteo. On se uplašio, jer zna da ako Kija pobedi on nema pravo na pola kao zakoniti muž, ali ima pravo na honorar. Međutim, baba se uplašila, jer ne zna koliki je njen honorar. Draginju samo pare interesuju. Ja sam ubeđen da od Kije i Lune ona više mrzi Lunu, a na Kiju je ogorčena. Ona je bila toliko pričljiva, mislila je da ću ja nešto da kažem. Ja stojim iza ovih reči što je rekla: Eh, da je Slobin stas I glas, a Miljanina pamet. Ona je trebalo kao majka da mu kaže: ''Alo, nemoj da zavlačiš obe, odluči se''. Marija nju nije htela da uvredi, a Draginju je zabolela istina - tvrdi Miljanin otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: K. Ristić

#Draginja Radanović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Otac

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Kulić

#Sloba Radanović

'