AKTUELNO

Iskren do koske!

Baby Lasagna, vicešampion ovogodišnje "Evrovizije", došao je u Srbiju zbog dva beogradska koncerta, koje će održati sutra i prekosutra.

- Izvinjavam se ako kasnimo, koliko ljudi, nisam ovo očekivao. Ovo je Njujork Balkana! Baš sam verenici rekao da mislim da će ovde biti najbolji koncert, to je naše govorno područje. Jedva čekam da izađem na binu - rekao je Bejbi Lazanja pred našim kamerama, pa otkrio da li je u formi.

Foto: Tanjug AP/Martin Meissner

- Nekad sam imao 107 kila, pa sam počeo da se bavim sportom, pa sam smršao. Od "Dore" (hrvatskog izbora za pesmu za "Evroviziju") sam se ugojio 10 kilograma! - kazao je on.

- Nije mi još jasno da sam u Beogradu uspeo da prodam ovoliko karata, ne dolazi mi do glave. Sve mi je tako apsurdno. Mogu račune da platim od sviranja, što pre nisam mogao, to mi je najveći benefit - istakao je muzičar, pa se osvrnuo na spot u kom je u mrtvačkom kovčegu.

- To mi je bilo kao igranje sa nečim što ne bi trebalo, tako. Eto, tako sam prvobitno zamislio, pa smo to odradili na taj način. Sad razmišljam da napravim neki spot sa mafijom, zbog filmova, tako nešto mi samo padne na pamet... - jasan je bio Bejbi Lazanja, čije pravo ime je Marko Purišić, a onda je otkrio šta mu se nedavno dogodilo.

Foto: Printscreen YouTube/ Eurovision Song Contest

- Razboleo sam se bio, pa sam morao da otkažem koncert u Madridu. Onda sam ozdravio, pa sam nastavio turneju. Odavde se čujem sa Teja Dorom, ipak pričamo isti jezik, spominjali smo duet... - istakao je on, a sve detalje pronaći ćete u videu na početku teksta.

Autor: Nikola Žugić