AKTUELNO

ŠOK!

Noć iza nas obeležila je još jedna neverovatna žurka u ''Eliti 8 '' za čiju je atmosferu bio zadužen Uroš Živković, te je dao sve od sebe i uspeo da svima podigne raspoloženje.

Foto: Pink.rs

Na samom startu Nenad Marinković Gastoz već je počeo da zavodi i očarava Anđelu Đuričić. On je odlučio da bude džentlmen i upravo zbog toga je častio pićem.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Marko Zec prišao je Urošu Rajačiću koji je bio kod kazina, te mu je tom prilikom Uroš otkrio da će večeras morati, kako je rekao, da prevari Milenu Šarac Mimas zbog alkohola, ali po svemu sudeći ipak nije hteo da joj se zamera.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su sve vreme bili blizu jedno drugog, ali nisu se ni pogledali. Kada je Aneli uzela sve što joj je bilo potrebno, ona se samo okrenula i otišla.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Miljana Kulić došla je u Rajski vrt, kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti. Međutim, tamo ju je sačekala Marija Kulić. Marija je Miljani donela poklon za rođendan od njenog sina Željka, te su tom prilikom porazgovarale i o Miljaninoj rizičnoj trudnoći sa Zolom.

Jelena Ilić i Miloš Radulović Soni više nisu mogli da kontrolišu svoje simpatije, te su to krunisali brojnim poljupcima. Njihova strast toliko je bila jaka da su sa zida prešli na kauč, te nastavili da se ljube.

Borislav Terzić Terza uživao je na žurki, a tom prilikom je rešio da, iako je njegova afera sa Sofijom Janićijević raskrinkana za crnim stolom, pozdravi trudnu verenicu. Naime, Terza je pogledao u kameru i pozdravio je i rekao joj da je voli, ni ne sluteći da ga je ostavila odmah čim je tajno u uglu poslao Sofiji srce.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Nakon razgovora sa Marijom, Miljana Kulić otvorila je dušu Ivanu Marinkoviću kojem je pričala kako se oseća nakon saznanja da se Zola nije javljao par dana, pa je tom prilikom i otkrila da će ponovo ići na kiretažu.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Nikola Grujić Gruja stajao je ispred toaleta sa Jelenom Nedeljković Mrvicom i tom prilikom joj predložio da im zadatak od Drveta mudrosti bude da su u vezi, ali ga je onda bez razmišljanja oduvala.

Borislav Terzić Terza, Sofija Janićijević, Danijel Dujković Munjez i Mateja Matijević došli su u Rajski vrt, kako bi razgovarali sa Drvetom mudrosti. Naime Sofija i Terza su smislili pakleni plan, a to je da igraju 15 minuta i da se uopšte ne razdvajaju, kako bi drugi ukućani pomislili da se njih dvoje dopadaju jedno drugom.

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević su odmah po povratku od Drveta bacili na zadatak, a pored prisnog plesa koji je mnoge šokirao, nije se moglo primetiti da ni jedno ni drugo ne skidaju osmeh s lica.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Nakon uspešnog zadatka, učesnici su došli kod Drveta mudrosti, kako bi pokupili svoju nagradu. Međutim, Borislav Terzić Terza sačekao je da izađe Sofija Janićijević, te se po zvuku koji su ispustili, može pretpostaviti da je pao poljubac.

Nikola Škatarić seo je kod Aneli Ahmić Slađe Poršeline, te je tom prilikom Slađa ustala i otišla, što je Škatarića šokiralo, a Aneli mu je objasnila da je Blinda pala na njegov šarm i da je jako ružno da se sada povlači.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Učesnici cu načisto podivljali na žurci, dok Aneli Ahmić nije bila zadovoljna ponašanjem Mateje Matijevića, koji je plesao sa Aleksandrom Nikolić, te je pokazala i ljubomoru zbog toga.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Mateja Matijević video je Aleksandru Nikolić kako pleše sama, te joj je prišao s leđa, a ona mu je zamerila ponašanje, smatrajući da je preterao.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Danijel Dujković Munjez prišao je Jeleni Nedeljković Mrvici, kako bi zajedno plesali, te je bukvalno zgrabio i započeo nikad vreliji ples.

Borislav Terzić Terza u jednom momentu privukao je Sofiju Janićijević, te je počeo da je ljubi u glavu pred Poršelinom, nakon nekoliko trenutaka, Terza je poljubio i u usta pred Poršelinom, koja je ostala šokirana.

Slađa Poršelina stajala je sa Sofijom Janićijević i Borom Terzićem koji su se poljubili, te je tako Terza progovorio i otkrio Slađi da će priznati sve o svom odnosu sa Sofijom, onog trenutka kada se Milica bude porodila.

Uroš Stanić isprozivao je Borislava Terzića Terzu i Sofiju Janićijević, nakon njihovog ljubavisanja, te ga Terza žestoko opsovao.

Aneli Ahmić i Milena Kačavenda prokomentarisale su postupke Borislava Terziće Terze i Sofije Janićijević, te su tom prilikom otkrile da vide sve što se dešava.

Autor: N.P.