AKTUELNO

Situacija sve napetija!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Izbor potrčaka' i 'Pretres nedelje' sa Milanom Miloševićem. Ovonedeljni vođa Nenad Marinković Gastoz šokirao je sve izborom potrčaka i omiljene osobe. Nakon toga u Pretresu se govorilo u raskidu Mateje Matijevića i Aneli Ahmić, Anđela Đuričić je raskrinkala Mionu i Ša, a evo ko se nađao na anketi najvećeg foliranta od strane gledalaca.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović/Pink.rs

Na samom početku emisije Nenad Marinković Gastoz odabrao je svoje potrčke, te je iznenadio sve prisutne učesnike.

- Potrčko Marko Zec, njega jedino ne podnosim zbog njegove inteligencije. Dečko glup kao noć. Ćuba me malopre iznervirao, tako da i on može - rekao je Gastoz.

Nakon toga, Nenad Marinković Gastoz je odabrao i omiljenu osobu za sledeću nedelju.

- Omiljena osoba je Uroš Stanić - kazao je Gastoz.

Tokom reklamne pauze, Miljana Kulić razgovarala je o Nenadu Marinkoviću Gastozu sa Lukom Vujovićem.

Aneli Ahmić progovorila je o raskidu sa Matejom Matijevićem.

- Matea i Aneli su raskinuli. Aneli, kako je došlo do toga? - upitao je voditelj.

- Matea i ja smo započeli druženje, a onda je sve spontano krenulo da se dešava. Ja sam rekla da on ima višak energije tokom Mićine igre istine. Ja nisam navikla na takve stvari, iskreno. Mlađi je, po prvi put imam iskustva sa mlađim momkom. Njega je to povredilo što sa rekla, a mi smo počeli da se prepiremo, nakon čega sam ja zaspala. Jutros gotovo da nismo imali komunikaciju. Međutim, tokom celog dana nismo imali normalnu komunikaciju - kazala je Aneli.

Milena Kačavenda je dobila reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi dala sud o raskidu Aneli Ahmić i Mateje Matijevića.

- Moram da kažem da je ovde većini svanulo zbog raskida Mateje i Aneli. Što se tiče njih dvoje, videla sam i u prošloj sezoni da je na početku parovima teško, jer ipak se tek upoznaju. Ovde oni odlučuju kako će se ponašati i kakav odnos će imati. Mislim da je veliki pritisak od strane takmičara na njih. Prvi ovaj Uroš Stanić sada likuje zbog svega - kazala je Milena.

- Što se tiče Aneli, mislim da treba da gleda malo i kako se Mateja oseća. Ona ga omalovažava i ponižava. Mateja joj je rekao da ne vređa Rajačića jer su drugari, a ona to ne ceni. Nije mi jasno šta ona govori. Njihova veza mi je bila presmešna. Ona je opasna folirantkinja, nije mi jasna. Aneli uživa u tome da je ljudi pljuju i vređaju najstrašnije - istakla je Miljana.

Mateja Matijević i Slađa Poršelina Lazić nastavili su svoj sukob i nakon reklamne pauze zbog njenih optužbi da joj je pre rijalitija slao poruke.

- Ne znam kako te samo nije sramota da govoriš da sam se ja tebi javljao - kazao je Mateja.

- Razočarao si me u potpunosti - kazala je Slađa.

Tokom reklamne pauze Jelena Nedeljković Mrvica i Nikola Grujić Gruja provodili su zajedno vreme.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Marinkoviću Gastozu, koji je dao sud od odnosu Milani Šarac Mimas, Urošu Rajačiću i Nikoli Grujiću Gruji.

- Rajačić se ponaša kao klinac od petnaest godina. Ide od jedne do druge. Preko žena pokušava da se istakne. Osim izgleda nema ništa. Jako je bedan i mizeran. Smešan mi je njegov odnosa sa Mimom. Kakvo mišljenje da ima o Mimas, koja je odmah nakon raskida uskočila u njegov krevet?! - kazao je Gastoz.

- Da ja to nisam uradila, napadali bi njega. Ja ovde ne kalkulišem, jer živim život ovde - istakla je Mimas.

Milan Milošević dao je reč Anđeli Đuričić u emisiji ''Pretres nedelje'', kako bi dala sud o Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša.

- Osoba poput tebe sigurno nema kredibilitet da priča o bilo čemu. Pokazala si svje pravo lice. Miona treba da ostavi Ša i ode kod roditelja. Ne treba da radi sve ovo ljudima. Meni nije jasno kako Anđela dolazti na ideju da komentariše tuđe živote. Ona je pre ekoliko godina uhodila Mateju, a to nije spomenula od početka rijalitija - dodao je Ša.

- Ti se pomiri sa činjenicom da je Miona s tobom zbog pesme i kako bi živela u Beogradu. Ne znam kako ti samo to nije jasno?! Molim te, Ša, budimo realni - kazala je Anđela.

Kristina Mateski otkrila da se distancirala od Aleksandra Anđelića zbog flerta sa Keti, on pokušao da se opere.

- Kristina, šta se dešava između Ace i tebe? - upitao je voditelj.

- Smuvali smo se, iskreno je s moje strane to bilo. Keti od tog trenutka govori svima da joj se on otvoreno nabacivao. Rešila sam da se distanciram - kazala je Kristina.

- Meni sad Kristina nije jasna. Nju su komentari učesnika poremetili kako ja navodno flertujem sa Keti. Ništa nema garanciju u životu, ali meni stvarno nije jasno ono što čujem - kazao je Aleksanar.

Milan Milošević otkrio je ko zauzima prvo mesto u anketi za najvećeg foliranta.

- Ubedljivo najviše glasova imao je Ivan - rekao je Milan.

Autor: Nemanja Šolaja