AKTUELNO

Scenarista i glumac čuvenih "Kursadžija", Saša Pantić u Amidžiju je progovorio o ideji i zapošljavanju na TV Pink!

16. septembra, pre 30 godina, sa radom je počela TV Pink koja je danas sinonim za dominaciju, a sada je Ognjen Amidžić u emisiji "Amidži šou" ugostio voditelje koji su svojim emisijama obeležili put ružičaste imperije ka tronu na kom je danas.

Tom prilikom, Amidžić je porazgovarao sa scenaristom i glumcem čuvenih "Kursadžija", Sašom Pantićem o nastanku "Kursadžija", ali i o njegovom dolasku na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam poslao prijavu zbog moje opklade sa tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom da mene niko nigde neće zaposliti. Moji počeci su bili vezani za radio, ja sam radio na radiju, tu je bio Deki Pantelić...Minimaks je bio nešto što je bilo broj jedan za mene, pa jedno deset mesta prazno - rekao je Saša Pantić, a onda je otkrila koja je fora bila u "Kursadžijama":

- Fora je bila jednostavno...Ja sam došao iz višenacionalne sredine i znao sam taj humor i do koje granice možeš da ideš, a da se ne uvrediš. Ključ je bio u tome što niko od nas nije bio normalan. Uspeh je bio kada nas trojica, nismo imali za tri piva i onda kada ti je prazan džep i uzmeš da razmišljaš...Prvo je bila policijska stanica, mi smo samo promenili naziv i samo smo to i radili. Punih 18 godina smo snimali, mi smo bili Željku i Milici prva borbena linija - objasnio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić