AKTUELNO

S obzirom na to da je mesec septembar, mesec ružičaste boje i da je 16. septembra bilo tačno 30 godina otkako je TV Pink počela sa radom, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je najveća voditeljska imena u "Amidži šouu", a koji su bili deo TV Pink.

Amidžić je na samom početku porazgovarao sa Draganom Katić i voditeljkom Ruškom Jakić o njihovim počecima na Pinku.

- Šta je vama ostalo najupečatljivije - pitao je Ognjen.

- Ja sam krenula iz tzv. zemunice, u podrumu dole, tu je bilo, ja sam još uvek bila na Javnom servisu i marketing se dogovorio da se napravi emisija. Čini mi se da smo baš utorkom uveče radili, to su sami počeci - rekla je Dragana Katić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam mesec dana pošto je krenuo Pink krenula sa svojom čuvenom emisijom "Ljubav i moda", mene je zvezdom napravila Branka Džunov, koja je svakog petka pričala o Ruški Jakić koja je govorila: "Emisija je bila grozna, ali je važno da je Ruška uživala". Ja sam poremetila, ja sam rekla: "Dobro veče, neki me vole, neki me mrze, ali ja za sebe mislim da sam fantastična"...Ja bih volela da se pojavi još jedna Ruška Jakić.

- Ti si osoba koja izgleda isto otkad sam te ja video prvi put - rekao je Amidžić.

- Ne izgledam isto, ja izgledam bolje. Moja ćerka kaže da sam ja napunila 40, a ona 20. Ma kakve godine, važna je energija. Dobro jutro lutko, kada sam prvi put izgovorila na Pinku svi su mislili da sam odlepila - rekla je Ruška.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić