AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Nedelja je rezervisana za emisiju ''Nominacije''. Voditeljka Dušica Jakovljević u noći iza nas razgovarala je u studiju sa podrškom nominovanih učesnika, dok su se takmičari voditelju Darku Tanasijeviću poveravali u Šiša baru.

Foto: Pink.rs

Na samom početku večeri, Miljana Kulić priznala je Drvetu mudrosti da sumnja u to da je ostala trudna sa Lazarom Čolićem Zolom.

Njoj su dostavljeni rezultati krvi, te je saznanjala da je osećaj nije prevario i da je u blagoslovenom stanju.

Miljana Kulić obavila je telefonski poziv sa svojom majkom Marijom Kulić, odmah nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Njena majka ovu vest nije dočelala s osmehom, te je žestoko oplela po svojoj ćerki.

Nakon što je obavila razgovor sa Marijom Kulić, onda je kontaktirala i Lazara Čolića Zolu, koji je istakao da je svim srcem uz nju i da je njena podrška.

Miljana Kulić je u Šiša baru otkrila voditelju Darku Tanasijeviću da želi da zadrži trudnoću sa Lazarem Čolićem Zolom, kao i da joj je jako teško palo to što njena majka Marija Kulić ne podržava tu odluku.

Đole Kralj, Petar Ilić i Milana Šarac Mimas razgovarali su u pabu, a Milana se požalila na Marka Zeca.

Miljana Kulić otkrila je voditeljku Darku Tanasijeviću da je kivna na svoju majku Mariju Kulić zbog njene reakcije nakon saznanja da će postati baka.

Slađa Lazić Poršelina, Ivana Keneški, Nikola Škatarić Najo i Marko Zec razgovarali su u radionici i tom prilikom pala je opklada između Slađe i Škatarića.

Naime, ona je istakla da neće imati intimne odnose, dok je on iskazao uverenje da će biti suprotno.

Ivan Marinković je tokom razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrio kako je tik pred rijaliti došlo do zbližavanje Jelene Ilić i njega.

Slađa Lazić Poršelina, Nikola Škatarić Najo i Marko Zec razgovarali su u radionici, a ona je iskoristila priliku, te sela Škatariću u krilo.

Nenad Marinković Gastoz priznao je da mu se dopada Sofija Janićijević, a ubrzo nakon toga je otkrio i da je osetio animozitet od pojedinih učesnika.

Anđela Đuričić, Miljana Kulić i Uroš Stanić razgovarali su o Miljaninoj trudnoći, prilikom čega je Đuričićeva istakla da smatra da odnos Zole i Miljane nema nikakvu budućnost.

Anđela Đuričić otkrila je da joj se ne dopada stav Nenada Marinkovića Gastoza, nakon čega je istakla da je primetila otrovne strelice od pojedinih učesnika.

Aneli Ahmić priznala je voditelju Darku Tanasijeviću da joj je Mateja Matijević sve draži iz dana u dan.

Uroš Rajačić priznao je voditelju Darku Tanasijeviću da je bio više puta intiman sa Jelenom Ilić, nakon čega je priznao emocije prema Mileni Kačavendi.

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Milena Kačavenda, koja je otkrila na kakvoj je relaciji sa Urošem Rajačićem, prilkom čega nije imala reči hvale za njega.

Marko Zec istakao je u Šiša baru kod voditelja Darka Tanasijevića da je miljenih zauzetih žena u Beloj kući, nakon čega je priznao da mu je Jelena Ilić ipak zapala za oko i da želi da se potrudi oko nje.

Mateja Matijević, Nenad Macanović Bebica i Monika Stanojkova boravili su u izolaciji, te su postavljali jedni drugima zanimljiva pitanja.

Sofija Janićijević otkrila je da je mnogi muškarci merkaju u Beloj kući, nakon čega se osvrnula na njen ukus za muškarce.

Naredni sagovornih voditelja Darka Tanasijevića bio je Uroš Stanić, koji je prokomentarisao odnos Aneli Ahmić i Mateje Matijevića.

Milena Kačavenda i Uroš Rajačić razgovarali su u pušionici o svom nedefinisanom odnosu.

Naredna sagovorinka voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Milana Mima Šarac, koja je dala sud o svojim raspravama sa Nikolom Grujićem Grujom.

Voditelj Darko Tanasijević došao je po nominovane učesnike Mateju Matijevića, Nenada Macanovića Bebicu i Moniku Stanojkovu, kako bi odigrali igricu.  

- Onaj koji ima najviše ima 51 odsto glasova, druga osoba 48 odsto i osoba koja nas napušta ima 1 odsto - saopštio je Darko.

- Bebica ima 51 odsto glasova - rekao je Darko.

- U Eliti sa 48 odsto glasova ostaje Mateja. Napušta nas Monika - završio je on.

Najmanji broj glasova publike dobila je Monika Stanojkova, koja se nakon ispadanja pridružila voditeljki Dušici Jakovljević u studiju.

Ona je sumirala utiske nakon što je ispala, nakon čega je napisala pismo u kom je imenovala nardnog vođu.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša žestoko su se posvađali jer je on šišao učesnike dok se ona kupala.

Nastao je haos u spavaćoj sobi, jer su se Sara Stijović i Branka Knežević posvađale oko kreveta.

Ivana Keneški došla je da popriča sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, kako bi pokušala da se pomiri s njim.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović posvađali su se žustrije nego ikada do sad.

Aneli Ahmić i Mateja Matijević se, kao što se primećuje, ne odvajaju. Ovog puta, bili su prisniji nego inače, pa se Aneli čak naslonila na njegove grudi.

Autor: S.Z.