AKTUELNO

Joca novinar izvukao šok priznanje od Slađe Porđeline!

U novom izdanju emisije "Rijaliti rešetanje" voditelj Joca novinar posetio je Slađu Lazić Poršelinu na Zlatiboru. On je obišao njenu kuću, snimio auto koji ona vozi, ali i razgovarao o gorućim temama.

Ona je Jocu provozala u besnim kolima, koje kaže da je dobila od tajkuna koji ima milione.

- Uvek sam govorila da volim luksuzna kola. Čula sam da sam dobila kola na pokon, pitali su gde je, evo gledaju milioni. Poklon jr of tsjkuna, milioner je - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazićeva je nakon toga priznala da joj se dopadaju Stefan Karić i Mateja Matijević, a jako je čudno da je Mateju proglasila savršenim muškarcem za sebe, jer je u priči sa njenom drugaricom Aneli Ahmić.

- Zna se Stefan Karić je moja tiha patnja i Mateja Matijević je poseban i sladak. Desilo se da smo se dopisivali pred Elitu i on je pravi muškarac za mene. Neću biti sa njim jer ne planiram da imam s*ksualne odnose. Tamo ću da se družim sa mojom Aneli i Milenom, klinke su nikakve. Videla sam ko je ušao, nemaju potencijal, mogu samo da se takmiče sa nama. Hoće fejk priče i da se izj*bu, pa posle da idu kući. Gotivim malu što ima lanac nameštaja, jer volim bogate ribe i sa njom ću da se družim - rekla je Slađa. 

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić