AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite 8", Anđela Đuričić pred milionima gledalaca u emisiji sa Ivanom Šopić progovorila je o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, ističući da je on nju uhodio u periodu nakon raskida koji je bio, kako je rekla, u junu.

Anđela Đuričić zaprepastila je sve kada je za crnim stolom u suzama iznela da ju je Zvezdan Slavnić uhodio i čekao ispred stana, za koji ona i dalje ne zna kako je adresu saznala, te i da joj je ostavio u telefonu papirić sa porukom: "Anđela, srećan ti rođendan".

Foto: Pink.rs

Takođe, istakla je da ga je prijavila policiji zajedno sa advokatima, te je tako Zvezdan dobio zabranu prilaska, a Slavnić je u uključenju u emisiji "REDakcija" demantovao to, te je i priznao da će u emisiji "Pitam za druga" dostaviti dokaze da je to bilo suprotno.

Naime, u večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" kod Anastasije Buđić, pre nego što je počeo da iznosi svoju stranu priče, on je njima dostavio svoje dokaze u vidu prepiski u kojima se vidi da se ona uslikala sa buketom cveća koji joj je on poslao, a kako piše u prepiskama, krajem juna. Sve prepiske pogledajte u galeriji u nastavku:

Autor: Nikola Žugić