AKTUELNO

Prtotekla dva dana društvene mreže su prepune dirljivih poruka kojima se javnost iz čitavog regiona oprašta od Bore Đorđevića, rok ikone sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

U Čačku, gradu gde je rođen, njegovi sugrađani ispisuju dirljive reči opraštajući se od nekadašnjeg komšije, kuma, prijatelja, brata. Zbog smrti čoveka koji je svojim delima trajno obeležio jednu muzičku epohu, Čačani su otvorili stare albume, pa na društvenim mrežama objavljuju njegova do sada neviđene fotografije iz mladosti.

Na tim fotografijama se nalazi rok legenda sa brojnim Čačanima, članovima svog prvog benda, ali i sa oboje njegove dece.

Na stranici "Čačak kroz vreme" mreže Meta pojavile su se fotografije iz Borine mladosti. Njegova slika sa majkom i slika sa tetkom i bratom.

Na istoj stranici administrator je objavio još tri fotografije iz svog, ali i Borinog privatnog albuma, kako je napisao.

- Bora sa sinom Borisom kojeg je dobio u prvom braku sa Draganom Đorđević a na fotografiji je i Tamara, Draganina ćerka iz prethodnog braka koja je živela sa njima - navodi stranica Čačak kroz vreme.

Na istoj stranici osvanula je slika i Borine umrlice.

Autor: N.Brajović