AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Groupe Željko Mitrović iznenadio je i voditelje i gledaoce Red Televizije ovog jutra kada je prekinuo emisiju, i najavio nešto neočekivano!

U toku jutarnjeg progarama Televizije Red, kod voditelja Milice Kemez, Mine Vrbaški, Kendija i Pande, program je prekinuo vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović.

Foto: RED TV Printscreen

Naime, voditelji su ugostili Jovanu Jovanović, psihologa koju je Željko iznenadio time što joj je ponudio posao u sred emisije.

- Ja sam došao ovde da proglasim štrajk, počinje štajk protiv dremeža i za kaznu pošto ste drugo dremali, nećete stajati sa ovim više nikada, od sada pa do dugovečnost. Tu je spravica koja će da vam osvetli put - rekao je Željko pa se obratio Jovani:

- Jovana Jovanović, ti si zmaj, je l hoćeš da radiš ovde? - upitao je Željko.

- Hoću - odgovorila je Jovana.

Foto: RED TV Printscreen

-Bolja si od Pande sigurno, počinjemo od danas i ne stajemo više nikada - rekao je Željko.

- Ti si dobila posao sada, pružila si ruku i to je to - dodao je Panda.

- Pravimo šemu, a za sada je najvažnije da ovaj štrajk uspe. Morate da dolazite na posao, nema više izlaženja iz studija, da bude sve spremno za 9. septembar kada počinje nova programska šema. Panda se inače danas prvi probudio, pa ćemo ovu današnju emisiju nazvati Pandino buđenje - rekao je Željko i uperio svetlo u Pandu. - rekao je Željko i čestitao Jovani na novom poslu pa je pozdravio voditelje i poželeo im sreću u novoj sezoni Red Televizije.

Foto: RED TV Printscreen

Velika iznenađenja očekuju vas ovog septembra. Naime, kao što je Željko Mitrović najavio septembar je rođendanski mesec Televizije Pink, a pored toga očekuje vas nova programska šema Red televizije.

Foto: RED TV Printscreen

Otkako je počela sa emitovanjem, RED TV je u rekordnom roku postala jedna od omiljenih domaćoj televizijskoj publici, a u novoj televizijskoj sezoni premašiće očekivanja svoje verne publike i oko sebe zasigurno okupiti novu.

Naime, nova programska šema RED TV startuje danas 4. septembra, a pored proverenih TV formata biće obogaćena i brojnim novim emisijama koje će, nema sumnje, oduševiti RED-ovu publiku.

Autor: N.Brajović