AKTUELNO

Bez ustezanja!

Lepi Mića nastavio je s osudom kada je reč o večeršnjim gostima u emisiji ''Narod pita''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Teodora je sinoć u emisiji slagala sve, a ti je Bebice samo tetoviraj. Ispadaš budala. Postoje dokazi da je Teodra lagala, a on opet veruje da nije tako. Ova Aneli je kobiletina jedna. Ona razgovara sa Janjušem koji joj je pre par meseci napravio dete, a onda je repila da izvrši abortus. Za tebe sam se borio u rijalitiju, a ti si ispala budaletina. Umesto da se promeniš, ti sve isto radiš - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mića je za određene stvari u pravu, za neke stvari nisam saglasna, kada sam ja u pitanju. Kada je Janjuš javio, jasno mi je da je bio sarkastičan kada je hvalio to što sam pospremala u Eliti. Nakon toga je okrenuo priču na Samira, a ja sam se čula i sa Samirom, nije mi jasno što je čekao da prođe toliko. Ja nisam želela da se mešam, ali mislim da je trebalo sam da kaže šta mu se dešava - kazala je Milena.

- Što se Mićine priče tiče, ja Janjuša jesam volela. Nije bilo lako da ga zaboravim, ali sada sam uspela da zaboravim neke stvari. Što se tiče toga, ja sam rekla šta sam imala kada je reč o mojim emocijama. Ne mogu protiv sebe - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.