AKTUELNO

Folker Radiša Trajković Đani razočaran je nakon žurke Olimpijaca jer ga, kako kaže, kolege nisu ispoštovale i nisu mu dali da otpeva nijednu pesmu.

Đani je rekao kako su pojedini držali koncerte te da nije mogao da dođe na red, a ni njegov kolega Željko Šašić nije stigao da uveseli sportiste svojom pesmom.

Podsetimo, Đani se oglasio za naš portal gde je rekao da je ponižen.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Došao sam prvi! Al ovako nikada nisam bio ponižen od kolega i ko je organizovao. Ovo mi se nikada nije desilo!!! A mene vole i pitaju što ne pevam...Velike zvezde. Novak i ja prvi došli! Samo su održavali svoje koncerte, a ja kao da nisam tu! Sramota me samog sebe...Ipak imam više staža i sve, al svi negde žure! Čekam da me prozove neko kao da sam radni pevač, a došao da ispoštujem Srbiju i sve sportiste. Ne poštuju godine i ko je ko!!! - izjavio je Đani za Pink.rs.

Olimpijce sačekalo iznenađenje

Naše sportiste sačekalo je još jedno iznenađenje, a reč je o torti na četiri sprata, koja je specijalno dekorisana u duhu Olimpijskih igara.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić; Tanjug/Rade Prelić

Prvi sprat je za košarkaše i njihovu bronzu, dok je drugi za našu srebrnu taekvondistkinju Aleksandra Perišić, i prvo zlatno mesto za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i naše vaterpoliste.

Na poslednjem spratu je srpska trobojka, a na samom vrhu su fotografije naših sportista, u sredini Nole, a pored slika Ajfelovog tornja.

Autor: Nikola Žugić