AKTUELNO

Naši Olimpijci sinoć su rešili da nakon dočeka na čuvenom balkonu, ispod kog su ih dočekali na hiljade i hiljade građana Srbije nakon Olimpijskih igara u Parizu, odu da proslave uspeh na istim, a snimak koji je obišao internet je video klip pevačice Milice Todorović i košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Naši olimpijci, zlatni vaterpolisti, Novak Đoković, košarkaši, Zorana Arunović i Danijel Mikec, kao i mnogi drugi koji su ostvarili izuzetne rezultate na Olimpijskim igrama u Parizu, na balkonu su dočekani od strane građana Republike Srbije, te su se zajedno sa stotina hiljada ljudi veselili i radovali uspehu koji su ostvarili.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Te tako, nakon dočeka, sportisti su rešili da se tu ne zaustavljaju, već da nastave da slave svoje uspehe, te je tako jedan od snimaka obišao internet. Naime, reč je o video snimku pevačice Milice Todorović koja na uvo peva košarkašu Bogdanu Bogdanoviću.

Milica je s osmehom na licu pevala našem košarkašu, a on je sve vreme pevao na sav glas i uživao u njenom vokalu, a kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimcima u nastavku:

Video: Instagram.com

Video: Instagram.com

Autor: Nikola Žugić