AKTUELNO

Brzo pukla tikva po završetku "Elite", al' su se Lejdi i Lakić brzo pomirili!

Lejdi Di i Nikola Lakić, bivši učesnici rijalitija "Elita", svojim odnosom tokom trajanja samog rijalitija zaintrigirali su mnoge, iako su tvrdili da su samo prijatelji, to tako, sudeći po komentarima, nije izgledalo, te su se po izlasku udaljili i posvađali.

Foto: Pink.rs

Naime, ono što smo sada uspeli da primetimo, jeste da je došlo do pomirenja, s obzirom na to da su se Lejdi i Lakić zapratili na instagramu.

Podsetimo, Lejdi je tokom trajanja emisije "Narod pita" govorila o Lakiću, te su pljuštale uvrede na sve strane:

- Mislim da treba da se posveti svojoj porodici i da ne igra igrice. Nikakve poruke ja nisam dobila od njega, sad je ovo namazano uradio. Ja samo mogu da kažemn da je sad jasno što je moja porodica bila sve vreme protiv mog odnosa.Težak folirant, obična ljiga - rekla je Lejdi gostujući u emisiji "Narod pita".

Foto: Pink.rs

S druge strane, Lakić je za Pink.rs na superfinalnoj žurki posle "Elite" otkrio da ga je zbog tog odnosa sa Lejdi Di, kroz šalu, čekao kofer.

- Čekao me je kofer ispred vrata, ostali su bili u kući. Imali smo neki informativni razgovor, nije mi nešto prebacila, ali joj je zasmetalo druženje sa Mionom, sa Lejdi, više sa Mionom, jer je tu bilo mnogo klipova fanova - rekao je Lakić.

Autor: Nikola Žugić