AKTUELNO

Puno joj je srce!

Goca Tržan je na društvenim mrežama podelila dve prelepe fotografije, a razlog je 13 godina ljubavi sa mužem Rašom Novakovićem.

Ona je objavila i emotivne reči, koje su oduševile mnoge.

- 13 kao nije srećan broj, ali meni je ovih 13 godina sa tobom donelo najveću sreću koju nisam mogla ni da zamislim. Ljubav je kao snaga, što se više trošiš, daješ, deliš, više je imaš. Moja ljubav si do zauvek. Volim te. Onako kako samo ostvarena i zadovoljna žena moze i zna da voli. Jer si mi ostvario i zadovoljio svaku zamisao o tome kako odnos između muškarca i žene treba da izgleda. Večnost je prekratka za nas - napisala je Goca.

"Ćerka je izbrisala Instagram gde ju je pratilo 20 hiljada ljudi"

Pevačica je godinama unazad u skladnom braku sa Raškom Novakovićem, a pre njega bila je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerku Lenu.

- Dva puta sam se udavala. Imam stav da o bivšim ljubavima ne govorim. Ponosna sam majka tinejdžerke Lene. Ona ume da se izbori za sebe i svoje mišljenje. Mrzi da je neko slika. Lena ima slobodu da koristi društvene mreže što se mene tiče, ali je ona samostalno, bez mog insistiranja, pre nekoliko godina izbrisala nalog koji je pratilo preko 20.000 ljudi. Rekla mi je: "Ne želim da me svako komentariše i gleda. Ne želim da budem poznata." To je sasvim u redu i poštujem. Želim joj da nikad ne bude poznata, već samo uspešna u poslu koji izabere - kazala je nedavno Goca za "Kurir".

Autor: Milica Krasić