AKTUELNO

Glumica Sloboda Mićalović poptuno se prepustila letnjim čarima i uživa u svakom trenutku. Jedna od destinacija koju je posetila je Mikonos koji joj očigledno veoma prija.

Jedna od najlepših srpskih glumica ne skida osmeh sa lica, a na društvenim mrežama podelila je neke od kadrova sa putovanja gde se vidi koliko blista. Na Slobodinom instagramu, između ostalog, osvanula je fotografija na kojoj je u kratkoj beloj haljinici koja laska njenoj vitkoj građi.

Nikome nisu promakle duge, manekenske noge naše glumice na kojima bi joj pozavidele mnoge poznate dame.Sloboda je nedavno veoma uzburkala društvene mreže sa jednom zavodljivom fotografijom. Naime, ona se fotografisala u kupaćem kostimu što je potpuno bacilo u trans njene fanove. Iako je tako kadrirana da ne otkriva previše, ova fotografija je podigla temperaturu. Glumica se odlučila za beli dvodelni bikini, kod kojeg je gornji deo nalik top majici.

"Svetska, a naša...bravo Bobo", glasio je jedan od komentara na Instagramu ispod glumičine objave, drugi se nadovezao "Prelepa žena i vrhunska glumica", samo su neki od hvalospeva.

Lepa glumica Sloboda Mićalović nedavno je uživala na Crnogorskom primorju, gde se vraća poslednjih godina.

- U Budvu manje idem zbog gužve, inače je volim. Nisam bila sedam, osam godina. Toliko me vezuju razna sećanja. Ovde smo igrali puno predstava leti - istakla je Sloboda.

Autor: Milica Krasić