AKTUELNO

Domaća javnost prošle godine danima je brujala o skandalu koji je na slavlju kod Radiše Trajkovića Đanija napravio sin folkerke Zlate Petrović.

Đani je svojoj ćerki tada napravio gala slavlje u jednom elitnom prestoničkom restoranu, a na slavlju je bila Zlata sa svojim sinom Jovanom i njegovom devojkom. Zlata je bila vidno raspoložena i doterana, a kako je želela da ispoštuje foto-reportere i uslika se, njen sin je pobesneo, pa se na najružniji mogući način poneo prema majci.

Jovan je počeo da viče i ponižava majku pred svima.

On ja pobesneo jer je želeo što pre da uđe u restoran, kako ne bi pokisao, dok je folkerka imala želju da se svi zajedno fotografišu.

Foto: Pink.rs/J. Matić

"Ajde bre, ako hoćeš ti idi pa se slikaj! Kako ovde svi da stanemo. Ti idi, pa stani i kisni", urlao je Pejić, dok je svim prisutnima bilo neprijatno, kao i Zlati..

Podsetimo, Zlata Petrović sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila je sina Jovana, koji se ne bavi javnim poslom, ali se često pojavljuje na raznim događajima.

Jovan je pre četiri godine tokom studiranja radio u jednoj radnji sportske opreme kao prodavac gde mu je plata bila 33.000 dinara.

Autor: Nikola Žugić