AKTUELNO

Progovorio o svim aktuelnim temama.

Poznati pevač Miloš Bojanić ugostio je ekipu emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u Baošićima gde poseduje kuću na moru, a on je progovorio o prodaji iste, odnosu sa suprugom, ali i velikom pomirenju sa Zoricom Brunclik i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

- Lepo je vreme, imam odlične goste. Sve što je bilo problematično sam sredio, regulisao, jeftin sam haus majstor. Sve što treba mojim gostima ja sam tu da intervenišem, uživamo ovde svi zajedno. Mojoj ženi je rođendan i mislim da je još nekom od gostiju i tu ćemo izneti roštilj i pevaču celu noć, bez bakšipa, ovo je familijarna priča - otkrio je Bojanić i progovorio o pomirenju sa Zoricom Brunclik i Kemišom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zvao sam Kemiša i Zoricu da dođu, rekao sam im da imaju otvoren poziv... Kemiš i ja smo se čuli, dugo smo pričali, i sa Zokom smo se čuli, zajedno smo se preko telefona veselili. Naravno da sam rekao da mi je želja bila da se izmirimo i obavili smo to i sad je sve u redu - poručio je pevač i progovorio o braku dugom 25 godina:

- Nemamo nesuglasice, već 25 godina nikad problema nije bilo. Sve smo bolji i bolji. Najvažnije je da se poštujemo, dobri smo, nemamo nijedan problem. Mikica je tu s porodicom, uživaju, vozili su se brodićem, obilazili zaliv - rekao je Miloš i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam odustao od prodaje kuće, ali ne žurim. Voleo bih da se rasteretim, da nemam nijednu obavezu, to je poenta. Ovde ćemo ubuduće provoditi najviše vremena u toku godine, nećemo biti ovde samo kad pada kiša. Najmanje ću biti u Novom Sadu.

Autor: Milica Krasić