AKTUELNO

Još malo je ostalo do neviđenog spektakla!

Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović objavio je na Instagramu video kojim je najavio premijeru predstave Lucifer koja će biti održana u pozorištu Odeon 13. spetembra.

- Meni bolje izgledam kad se počešljam nego ovo drugo! Kaže Lucifer u mojoj autorskoj predstavi “Lu” ,Svako od vas me je video bar jednom u nekom od mojih oblika, ne znate koliko je ovo istina. Najavio se da dolazi i lično na premijeru 13og septembra u pozorište Odeon, valjda će da se počešlja za taj spektakl! - napisao je Željko Mitrović uz intrigantni video na kojem se pojavljuje i Lucifer.

Mitrovićev prvenac ''Lucifer'' biće predstava koja će otvoriti Teatar Odeon, velelepno pozorište specijalizovano za mjuzikle.

Idejni tvorac pozorišta budućnosti – Teatra Odeon ovom predstavom ponudiće publici jedan potpuno novi alternativno-bulevarski rok koncept, a njegovom predstavom “Lucifer” otpočeće jednu sasvim drugačiju eru kada je ova vrsta umetnosti u pitanju.

Željko Mitrović nedavno je objavio i snimak u kojem se može videti sva raskoš pozorišta i enterijer kakav je viđen samo u svetskim metropolama, a tehničke mogućnosti bine su neverovatne.

Mitrović je najavio da će ovo biti jedno sasvim nesvakidašnje pozorište – kod nas neviđeno, a da će svojim izgledom i utiskom koji će ostaviti na publiku biti značajno ispred svakog postojećeg na Brodveju.

Autor: Dalibor Stankov