AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera Vikend - Specijal" nalazi se na Crnogorskom primorju, gde razgovaraju sa poznatim ličnostima o tome kako se tamo provode, da li odmaraju ili pak, rade.

Te tako, reporter emisije Nemanja Vujičić porazgovarao je sa pevačicom Marinom Visković, koja je na samom početku razgovora progovorila o planovima za leto.

- Došli ste na moj odmor, ovde sam da odmorim...Ja mnogo volim plaže, to me opušta, imala sam velike planove za leto. Pauzirala sam malo sa pesmama i albumom, pa sam rešila da posvetim malo više vremena odmoru, imam potrebu da se opuštam. Dok sam se vama javila, ja sam srela dosta svojih prijatelja i stvarno uživam u Crnoj Gori - rekla je Marina, a onda je otkrila da je imala blizak susret s ajkulom:

Foto: TV Pink Printscreen

- Jednom sam u Majamiju imala blizak susret sa ajkulom i odmah sam izletela iz vode. Kaže mi žena jedna da ne ulazi zbog ajkula, ja sam rekla: "Ma daj, kakva ajkula", ali sam istrčala. Čula sam da ovde u Crnoj Gori imaju neki veliki, grozni i odvratni crni...Davila sam se, stvarno sam se davila, imam i snimak. Kada sam bila mlada u plićaku sam se nagutala vode.

Za sam kraj ona je progovorila o ljubavi, ističući da bi volela da ima partnera kako bi joj bilo još bolje, s obzirom da joj je sa samom sobom dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne želim da pristajem na manje nikada, čekam to, ili to ili ništa, kod mene nema labavih stvari. Ja uvek ističem da je najlepše u životu da budete dobri sami sa sobom, meni ne treba partner da bih bila dobro, ali bi mi bio potreban da budem još bolje. Ja se osećam kao da imam 20 godina, energija je najvažnija. Smatram da naš partner govori mnogo o nama, a ako nemate pravog, džaba i uspeh i karijera i rezultati, jer treba imati nekoga ko te voli, poštuje, podržava i ko ti je najbolji prijatelj - rekla je Viskovićeva.

Autor: Nikola Žugić