AKTUELNO

Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", osuđena je na devet meseci zatvora zbog optužbi da je otela i zlostavljala svoju bivšu podstanarku i školsku drugaricu Jelenu M. (35).

Đuričićeva se u ovom postupku teretila da je u martu 2015. godine organizovala otmicu i da su joj u tome pomogla dvojica prijatelja, Goran Bursać i Ljubiša Prodanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tijana je svojevremeno izazvala veliku pažnju javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Ona je imala brojne operacije, dugačku crnu kosu kao i plava sočiva.

Sa estetskim zajhvatima počela je kada je imala svega 16 godina, a 2013. godine je izjavila da je “možda malo preterala”, ali da joj se to i dopada i da ne mari za mišljenja drugih.

Jednom prilikom je isplivala njena slika pre estetskih operacia, a mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

Foto: Facebook.com/Tijana Đuričić

A onda, Tijana se naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promenom - "kraljica silikona" više nije bila "kraljica silikona"!

Ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i batali plava sočiva! Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

Autor: pink.rs