AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Cela nacija čekala je sinoć da počne emisija ''Gledanje snimaka'', kako bi se mnoge stvari razotkrile, a maske konačno pale. Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću kako bi raščivijala sve tajne učesnika, a tokom gledanja mnogima su popadale vilice zbog svega što su saznali.

Foto: Pink.rs

Takmičari su imali priliku da vide razgovor Mione Jovanović i Stanislava Krofaka iz hotela. Na tom razgovoru je Mioni umalo izletelo da kaže Stanisalvu da ga voli.

Miona je pokušala da demantuje kako je tokom razgovora sa bivšim umalo izustila da ga voli, ali se zaustavila, što Ša nije bilo dovoljno uverljivo, te je istakao da mu Krofak deluje jasno, dok mu ona stvara sumnju da ipak nije raskrstila s njim.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stanislavu Krofaku kako bi prokomentarisao video klip na kom je prikazano kako je Miona Jovanović krenula da mu izjavila ljubav, ali se ubrzo ugrizla za jezik i preokrenula izjavu.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša saznao da je Miona Jovanović krenula da izjavi ljubav Stanislavu Krofaku, učesnici su rešili da daju svoj sud o novonastaloj situaciji. Lepi Mića naredni je iskazao svoj stav, šokiran onim što je čuo, a nakon njega, nizali su se komentari ostalih učesnika, a jedna od njih bila je i Miljana Kulić.

Miljana je istakla da je očigledno da Jovanovićeva nije iskrena prema Aleksiću, kao i da bez imalo griže savesti njega uverava u suprotno.

Voditeljka Ivana Šopić ponovo je porazgovarala sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je odlučio da otkrije šta mu je na duši nakon saznanja da je Miona Jovanović umalo rekla Stanilavu Krofaku da ga voli, a potom je istakao i da neće trpeti poniženja koja su mu do sad priređivali članovi njene porodice.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su razgovarali u toku reklama o snimku koji je pušten gde je Miona krenula da izjavi ljubav Stanislavu Krofaku.

Miona je nastavljala da se pravda, ističući da nije onako kako izgleda, dok je Aleksić pronašao krivce za njihove svađe u njenim roditeljima.

Voditeljka Ivana Šopić nakon pauze za reklame, porazgovarala je sa Mionom Jovanović.

Miona je istakla da je šokirana time što njeni roditelji govore kako je Satanislav Krofak njihov zet i da jedino njega vide pored nje.

Usledio je naredni klip na koje je Miona Jovanović rekla Stanislavu Krofaku da joj je Nenad Aleksić Ša zabranio da priča sa njim kada je ušao u Elitu. Dok je Ša gledao klipove on je više puta stavio Mioni do znanja da neke stvari neće moći da podnese.

Ša je nakon što mu je voditeljka Ivana Šopić dala reč istakao da je uvideo da Miona ipak nije prebolela Stanislava, kao i da strahuje od njihovog pomirenja.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video snimak na kom su učesnici "Elite" imali priliku da vide ljubavni klip Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, koji možete pogledati klikom OVDE.

Učesnici su bili uvereni da je Ša pokušavao jedva da sakrije reakciju dok je gledao ljubavni klip svoje devojke sa bivšim, ali i da se Jovanovićeva jedva suzdržala da ne zaplače.

Nakon što su Miona Jovanović i Stanislav Krofak komentarisali svoj ljubavni klip, voditeljka je dala reč Anđelu Rankoviću.

Anđelo je primetio emociju između Mione i Stanislava, dok je Bebica istakao da je uveren kako će se bivši par pomiriti.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nastavili razgovor na reklamama o njenim klipovima sa Stanislavom Krofakom.

Voditeljka Ivana Šopić je porazgovarala sa Mionom Jovanović po povratku s reklama.

Međutim, u jednom trenutku Marko Đedović je dobio reč, te je istakao da i više nego očigledno da su Miona i Stanislav zaljubljeni jedno u drugo.

Naredni klip koji je pušten bio je razgovor Mione Jovanović i Stanislava Krofaka o Vanji Ignjatović, bivšoj supruzi Mioninog sadašnjeg momka Nenada Aleksića Ša.

Nakon završenog, video-klipa, Ša je dobio reč od voditeljke Ivane Šopić, te je od celog klipa zapazio da se Miona pravdala Stanislavu zbog čega jede hleb i puši cigarete.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nastavili sukob u pušionici oko klipa koji je Ša video na kojem su Miona i Stanislav Krofak pričali o vezi Mione i Ša, a u jednom momentu je Ša pričao o svojoj bivšoj želi Vanji kako ga je zapostavljala u braku.

Miona Jovanović je okrila da joj je dosta svega. Naime, ona je shvatila da mora da se nosi i bori sa mnogim problemima koje je vezuju za Ša.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Maji Marinković kako bi prokomentarisala video klipove koje su imali priliku da vide, a tiču se Igre istine Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Međutim, ubrzo nakon toga došlo je do sukoba između Ledji Di i Nenada Aleksića Ša, nakon što je osula drvlje i kamenje po njemu jer Mioni gleda kroz prste i beži od istine.

Još jedan klip Mione Jovanović i Stanislava Krofaka iz hotela pušten je u Eliti. Na klipu Miona nudi Stanislava sokom, a nakon toga razgovaraju o njima. Voditeljka je dala reč Mileni Kačavendni.

Nakon toga Stanislav Krofak je dobio je reč od voditeljke Ivane Šopić, te je priznao da mu je žao Mione jer je i više nego očigledno da pored Ša nije ispunjena.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi prokomentarisao odnos Mione JovanovićStanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša.

Na narednom klipu takmičari su videli kada je Miona Jovanović da bi prekinula svađu sa Ša, ujelaga za usnu.

Usledio je novi snimak koji je pušten takmičarima u Beloj kući. Na snimku je prikazan razgovor Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

Maja je priznala da se nada pomirenju sa Stanislavom nakon što se rijaliti završi.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći video snimak na kom su učesnici "Elite" imali priliku da vide kako Marko Đedović sa nekoliko cimera ogovara učesnike.

Marko Đedović dobio je reč, te je pruiznao da mu se Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša gade jer nemaju ni gram dostojanstva.

Na narednom snimku ponovo su prikazani Maja Marinković i Stanislav Krofak. Naime, Maja je sve vreme bila uz Stanislava što mu je smetalo.

Marko Đedović istakao je da Mionu vidi pored Stanislava u srećnom odnosu, te se osvrnuo na Maju, za koju je rekao da ne poštuje sebe.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni dideo-snimak na ko su imali priliku da vide kako Anita Stanojlović govore da joj je vračara prorekla da će postati majka.

Anđelo Ranković je doobio reč, pa te priznao da li bi voleo da se ostvari u ulozi oca.

Jovana Tomić Matora u poslednje vreme veoma je bliska sa Stefani Grujić. Naime, njih dve često pričaju, a danas su se posebno zblžile.

Autor: Snežana Zindović