AKTUELNO

Ipak odlučila da rodi dete!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Milan Milošević dao je sve od sebe da raskrinka učesnike do srži i izvuče što više odgovora.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Marko Đedović ubeđen je da Miona Jovanović jedva čeka da šutne Ša, reper otkrio šta bi se dogodilo ukoliko bi se Jovanovićeva i Stanislav Krofak pomirili.

Miljana Kulić uverena da Miona Jovanović i dalje oseća nešto prema Stanislavu Krofaku, Bebica prevideo kraj njihove veze.

Janjuš pokušao da ponizi trudnu Aneli Ahmić i nazvao je Željanom, Milena Kačavenda stala na stranu Ahmićeve, pa ušla u žetok okršaj sa košarkašem.

Nenad Aleksić Ša priznao da je spreman da ga Miona Jovanović izneveri i ostavi nakon izlaska.

Jovana Tomić Matora odlučila je da precrta kumove pa otkrila da više neće praviti svadbu, a evo koji je sledeći korak koji će napraviti.

Maja Marinković opet prozvala Stanislava Krofaka za vrelu akciju, a onda je Marko Đedović otkrio da će Krofak biti olakšan nakon Elite za deset hiljada eura.

Anđelo Ranković dao je Aniti Tomić vetar u leđa jer je poboljšala ponašanje, Miona i Stanislav obostrano se složili da više nikad neće razgovarati.

Aneli Ahmić priznala da ne želi Janjuševu pomoć, a onda je Mića optužio košarkaša da namerno provocira bivšu devojku. 

Janjuš optužio Aneli Ahmić da glumi trudnicu, pa saopštio svoju konačnu odluku vezanu za odnos sa Ahmićevom i njihovo dete.

Aniti Tomić nije jasno što je Matora previše blaga nakon što je saznala da joj je Sandra Rešić radila iza leđa.

Marko Đedović rešen da istina ispliva na videlo, Matora otkrila šta neće moći da oprosti Sandri Rešić.

Anita Tomić sumnja da je venčanje sa Matorom marketing , a onda je Jovana rekla šta je sve planirala da uradi za svoju bivšu suprugu.

Aneli Ahmić i Janjuš nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik, Bojana se posvađala sa Milanom, pa dobila kaznu.

Marko Đedović oplepo pa Matorinim drugovima, ona otkrila da je spremna haos sa Tamarom.

Aneli Ahmić smatra da je Janjuš sramoti svojim ponašanjem, pa ga proglasila većinskim krivcem za njihov užasan odnos.

Janjuš i Milena zaratili kao nikada do sada, u sve se umešao Đedović pa oplepo po košarkašu.

Terza i Milica Veličković urnisali Miljanu Kulić, pa udarili na njeno učešće. Janjuš smatra da je njegova ljubav veća od Aneline, ona ga žestoko isprozivala.

Aneli Ahmić otkrila kada je Janjuš poslednji put zagrlio, pa priznala da joj ovo smeta.

Maja Marinković tvrdi da je prešla preko raskida sa Stanislavom, Krofak je najstrašnije ponizio na pitanju o intimnim odnosima.

Nenad Aleksić Ša priznao da ga povređuju Mionine uvrede, ona ga spustila priznanjem da ga ne doživljava kao veliku zvezdu.

Danka Grujić na stubu srama zbog druženja sa Janjušem, otkrila od kada su bliski.

Stefani Grujić otkrila da li bi dala Zoli šansu, ukoliko bi Munjez raskinuo s njom, Bojana priznala da ne može da zavoli Anđelu! (

Autor: Nevena Panić