AKTUELNO

Haos za haosom!

U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana specijalna emisija sa Dušicom Jakovljević. Njen gost u studiju je bila Ermina Pašović koja je došla da za sva vremena rasčisti priču oko Matee Car u koju je umešana i Sandra Rešić za koju se sumnja da je bila bliska sa Mateom i da je radila Matoroj iza leđa. Ermina se suočila sa Matorom i Markom Đedovićem u Šiša baru gde je sve izašlo na videlo. Nakon toga u Belu kuću je ušao Milan Milošević, te je počela emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ermina Pašović je na početku urnisala Rešićku, nazvala je teškom patologijom, pa optužila Anđela da je tipovao Anitu Stanojlović.

Da li Matora ima pravo da misli da nema prave prijatelje - pitala je Dušica.
Ima, jer su učestvovali i pravo prijatelji, na primer mi. Prvenstveno mislim na Rešićku, mi nismo dobre. Slušam neverovatne stvari, a imam dokaze. Mnogo sam ljuta na Jovanu, poznajem je pet godina, Takođe, i na Marka sam ljuta. Došla sam jer želim da se suočim sa Jovanom i Đedovićem - rekla je Ermina.
Oni su sad na drugim stranama, a Matora je postala dosta ozloglašena - rekla je Dušica.
Itekako ima ljude koji su uz nju. Prvo porodicu, pa i prijatelje. Mi se nismo nje odrekli. Jedva čekam da Marko iznese te skrinšotove, jer ja nisam pljuvala ni Rešićku, niti Tamaru - kazala je Pašićeva.

Sandra Rešić se javila uživo u programu, te je povela razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i Erminom Pašović o odnosu sa Mateom Car i celokupnoj situaciji.

Zašto govoriš u porukama da ćeš da preuzmeš za sebe - pitala je voditeljka.
Zato što je ona govorila da neće da bude deo ovoga, da je udata i tako dalje, pa mi je ona poslala klip gde Đedović govori kako je ona zaljubljena u mene - rekla je Sandra.
Da li misliš da je bilo u redu da vodiš Mateu u Đedovićev stan, a on je Matorin drug - pitala je Dušica.
Moja greška je što nisam tako razmišljala i htela sam samo da pomognem Matoroj da se sazna istina...Đedović priča pre par dana kako je Matea zaljubljena u mene - rekla je Sandra.

Nenad Aleksić Ša i Miljana Kulić sve vreme su se provocirali u dvorištu, te su pljuštale teške reči.

Još 20 dana i onda ćeš da pričaš i da je Miona ku**a - rekla je Miljana.
Gde je Zola - ponavljao je Ša.
Idem do Stanislava da mu kažem da se ovo završava za 20 dana, da se podigne podhitno i da ga Miona čeka. Imamo gospodina i kloŠAra - rekla je Miljana.

Ermina Pašović pozdravila se sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem i onda je počela priču o odnosu Sandre Rešić i Matee Car.

Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo. Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, a kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Ona je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude...Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti - rekla je Ermina.
Vas tri ste katastrofa. Je l' se niste vas tri pljuvale međusobno - rekao je Đedović.
Jedina svađa je bila vezano za kumstvo, tu sam haos napravila, to je sve istina. Zašto bih ja tebi pljuvala Rešićku, a znam da si dobar sa njom, ja nju očima ne mogu gledati. Ja kažem da si ti dobar, nigde logike. Meni si napravio pakao od života. Je l' si ti mene hvatala za si*e - rekla je Ermina.
Šta treba, zbog Anite da se odreknem nje?! Ja sam nju prihvatila nakon svega. Ja sam sa Anitom spustila loptu zbog tebe...Ja sam dobila dokaz da je Rešićka upetljana, ja se svađam u emisiji sa Mateom ona joj piše sve protiv mene. Matea je nju počela da snima od januara, sve sam skupljala i ćutala. Moj plan je bio da kada vi izađete, da pustim Rešićku da ti kaže laži i da ti pokažem. Mojoj mami nije dobro, predinfarktno stanje zbog vas - rekla je Ermina.

Marko Đedović rekao je Aniti i Anđelu Ranković šta im je Ermina otkrila, te je priznao da ne može da poveruje šta se desilo sa Sandrom Rešić.

Meni tek sad ništa nije jasno - rekao je Marko
Marko kunem ti se, to što Anita hoće na mene, moje hejterske grupe su mi poslale to za Mateu i to je to. Ne bih brate bila sa njom, krile su se zbog mene na wacapu. Zato što je bila Matora u stanu, izašle slike zato su ti i uvrzli - rekla je Matora.
van je znao sve, da ja nisam kriv nego Rešićka. Ermina kaže da je sve dokaze ostavila u studiju, rekla je da nam je Rešićlka sve iza leđa radila. Da je Matea sve vreme snimala Rešićku i slala Ermini. Kaže Ermina ad su me ona i džuli ona stranica sve vreme branile i da je dala sve dokaze, da se Rešićka sve vreme smejala i ismevala me. Da je Matea bila kod mene u stanu - rekao je Đedović.

Jovana Tomić Matora i Lejdi Di sedele su sve vreme u garderoberu i komentarisale suočavanje Ermine Pašović sa njom i Markom Đedovićem.

Šta na primer da nisam ja poverovala i da sam iznapu**vala i Erminu i Džuli - rekla je Matora.
Došli smo na ono šta ti pričam da moraš da se ugrizeš - rekla je Lejdi.
Da je meni neko rekao da će ona da dovede Mateu u Đedovićev stan, da će da priča to sve i da je sve ovo...Gde je ona upoznala Mateu?! On joj poverio sve i sve to...Ja sam joj se izvinila, zagrlila je, pa seti se, pitanje. Ana Spasojević, Mina Vrbaški, došlo je da ne verujemo njima. Sad ono da je zvala moju majku i sve to je bila manipulacija - rekla je Matora.
Koji je interes tu - pitala je Lejdi.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj kako bi dala svoj sud nakon suočavanja sa Erminom Pašović.

Kako tebi deluje cela ova priča koju je Ermina iznela - pitao je Milan.
Da znaš da je meni informacija puno u glavi. Nije mi lako, je**ga. Neću da dozvolim sebi da se osećam loše, s obzirom da znam da moji nisu baš najbolje, a smara me kada mi kažu da sam žrtva, sve sam, samo to nisam...Zamisli ti koliko je to, ne lažem. Marko je krenuo da isprati Rešićku, ja prilazim rolo vratima, i ona meni kaže: "Ništa ne brini, Cica se čuje sa tvojom mamom", ja dolazim ovde i da bi meni Ermina rekla da je snimila ona Matei glasovnu da se čula sa mojima, da je izmanipulisala. A onda se vraćam na to da je meni mama rekla, njima znači kada ih okrene, ja im neke stvari iz svog života ne pričam. Kao taj papir od notara kad sam im donela, mama mi se umalo nije srušilo. Odakle Matea i ona u priči?! Koliko sam razumela, ona je znala i pre toga - rekla je Matora.
Kaže Matea da dok je Anita bila u lajvu dan pred svadbu u Budvi, da je Anita rekla: "Pozdravi Mateu", da je Rešićka rekla: "Ćao Matea" - rekao je Milan.
Onda mi je Ermina rekla da Anita priča da sam ja znala i te grupe. Da, hejterske grupe su mi poslale isečke klipa, gde sam se ja rasplakala i raspravljala sa Anitom, niti mi je Rešićka rekla, niti Tamara, niti Ermina, tek sam saznala u Šiša baru. Neverovatno mi je, jasno mi je i nije mi jasno. Matea je pitala Rešićku: "Da li misliš da je Marko znao jer je dobar sa Sredom Adams", a da je Rešićka rekla Matei: "Možda". Imam takav osećaj, da li je loše ili nije, imam potrebu i želju da se osvetim svima i da svima je**m mamu. Mislim da tu još ima stvari koje treba da saznamn - rekla je Matora.

Bojana Pavlović skočila je kako bi objasnila i opravdala Jovanu Tomić Matoru kod Marka Đedovića.

Nikada nije izgovorila da ne veruje tebi za Mateu - rekla je Bojana.
Da li ste vi sada, iz ovog razgovora, zaključili da je Rešićka jedini krivac, posle devet meseci, da je ona namestila Matoru i da li vi sada verujete samo Ermini ili mi treba isto da verujemo - pitao je Ivan.
Ja odavde ne znam ništa, ja vam pričam šta je žena rekla - rekao je Đedović.
Da me nameštaju ljudi poput Ermine, neće moći - rekao je Marinković.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću kako bi dao svoj sud o suočavanju Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore sa Erminom Pašović.

Anđelo jel si se šokirao ovo za Rešićku? - upitao je Milan.
Nisam se šokirao, mene tu ništa ne iznenađuje, video sam o čemu se radi u tom društvu. Smatram da to nije društvo za mene, ja sam prilično siguran da je ovo samo jedan posto onoga što se napolju dešava. Zamislite šta se to dešavalo mesecima unazad. Bojana je rekla da je Anita za sve to znala, ali ako je Matora prevarena u tome onad nikda ne bi mogla biti Anita žrtva...Ne znamo da li je žrtva, pošto vidimo da postoje prepiske njenih prijateljica - rekao je Anđelo.
I u to je sve uključena Anita - rekla je Bojana.
Ti kažeš da je sve Anita znala, logično kada se dopisivala sa Mateom. Ako je čekala prepiske ovde, ona nema korist, jer je znala da će Matora biti žrtva?! Bojana je optužila da je svesno sve to uradila i očekivala da će sve to da bude, zbog čega?! Ona neće biti žrtva, nego će biti osuđena, a Matora će biti žrtva - rekao je Anđelo.

Aneli Ahmić je šokirala sve izjavom da će da abortira Janjuševo dete zbog stalnih nesuglasica u njihovom odnosu.

Evo odlučila sam, očistiću će, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli.

Puklo prijateljstvo između Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša zbog Aneli Ahmić.

Izgleda da je Aneli bila u pravu kada je rekla da on nema lepo mišljenje o meni. Danas je rekao da sam folirant, da igram sa njim rijaliti. Ja sam mislila da se on zeza. On je prišao sam, krenuo da priča sa mnom, pitam ga kako je on meni kaže nikako je. Pozvana sam na intervju, prvo pitanje je bilo za taj odnos. Rekao je da mora da se opravda ženi, pod broj dva si rekao da ovaj odnos ne valja, nije dobar nikako i da razmišljaš da je možda najbolje da joj kažeš da ćeš biti tu za dete. Juče kada je ona plakala, ja sam rekla ono što mislim najiskrenije. Danas smo nas tri razgovarale, Lakić je prisluškivao. Nakon toga Mića je nešto prokomentarisao, on je bio sve u pravu šta je rekao. Janjuš je došao u pušaonu i rekao da će on meni da kaže ko sam ja i šta sam - rekla je Milena.
Meni je Lakić rekao da pričate vas tri i da sve tri prebacujete da svalite na mene, a pogotovo ti. Od njih dve očekujem, ali od tebe ne da si ti bacao ljagu na mene. Ja sam iste sekunde došao, da si neko drugi boleo bi me ku*ac, a zato što si ti sam došao - rekao je Janjuš.
Ti bilo kakvo da si imao pozitivno došao bi i rekao čekaj Milenu vas tri glupače se*ete na bazenu, nego si poverovao ovom mravojedu - rekla je Milena.
Ja ako pogrešim u životu rećiću izvini pogrešio sam, ako izađe to i ja vidim da nisam u pravu, ja ću njega napušiti, a tebi se izviniti - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" rešila da donese odluku šta će biti sa njenim i Janjuševim detetom. Janjuš je nakon njene izjave upao u crveno pa počeo da jadikuje.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Miljani Kulić, kako bi iznela svoje mišljenje o odluci Aneli Ahmić da abortira njeno i Janjuševo dete.

Da li je Janjuš želeo bebu - pitao je Milan.
Ne, razočarao se, pokazao je tim nervnim slomom kod izolacije. Ponaša se ogavno prema njoj, ja sam joj odmah rekla da ima jedno dete koje čuva bez oca i da ne može da čuva dva deteta bez oca. To je prenaporno i preteško, nisam želela da sugeršem, ali sam joj rekla da bih ja otišla na kiretažu...Da se naljuti zbog se**a*?! Verujem joj. On tera cirkus, vidi se da ne želi dete. Ja sam joj rekla da sama odluči - rekla je Miljana.
Sama želim i želim što pre, da ne bih razmišljala - rekla je Aneli kroz suze.
Ja sam išla na kiretaže jer sam pila medikamente. Ja sam to u tim trenucima želela, ali to ne sme u tom slučaju - rekla je Miljana.

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o glasanju publike na temu najtrezvenijeh učesnika "Elite", te je tako podigao Maju Marinković koja je prokomentarisala da se po glasovima publike, na trećem mestu, našao Marko Đedović.

I jeste neko ko je najtrezveniji, jasan je, konkretan i direktan, ne donosi odluke tek tako da bi ih doneo. Inteligencija mu je jača strana - rekla je Maja.
Ja sam navela tri žene, muškarce sam isključila, napomenula sam Miću, Đedovića i Anđela. Životno je namazan, iskusan i inteligentan - rekla je Miljana.
Hvala gledaocima, pošto ovde pričaju da su ukućani protiv gledalaca, 80 odsto je mene navelo. Nisam bezgrešan, umem i ja da pogrešim, ali trezveno donosim odluke. Gledamo uvek da procentualno većinski donosimo odluke u životu na način koji poboljšava naš život i život nama dragih ljudi - rekao je Marko.

Lazar Čolić Zola sve vreme je pričao sa Miljanom Kulić, a ona je u jednom od momenata rešila da uzme stvar u svoje ruke, te je tako legla pored njega. Nakon nekoliko trenutaka, ona je prebacila nogu preko njega, te je tako ležala dok joj je on sve vreme pričao.

Autor: N.Š